Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


AKP Varlığını CHP'ye Borçludur!...

01 Nisan 2024 - 02:27

1999 Genel seçimleri ile TBMM dışında kalan CHP 3 Kasım 2002’de yeniden TBMM’ye dönünce Genel Başkan Deniz Baykal ilk iş olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yasağını kaldırarak Başbakan olmasını sağlamıştı.
Sonra da bir kaset olayıyla Genel Başkanlıktan ayrılmak zorunda kaldı.
Yerine gelen Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan seçildi.
Ancak hiçbir zaman lider olamadı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin peşine takılarak bir Cumhurbaşkanı adayı çıkardı ve tutmadı.
Bir seçim sonra Muharrem İnce’yi çıkarttı, arkasında duramadı pek de durmak istemedi hatta Recep Tayyip Erdoğan’ın yola devam etmesini istedi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun zaman o koltukta oturma sebebi tek başına Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu 2023 genel seçimleri ile ortaya çıktı.
Elinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi portföyü son derece yüksek iki aday varken kendisi Cumhurbaşkanlığına aday oldu.
%25 oyla %51’i almayı kafaya koydu.
Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü 5 yıl daha açtı.
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu Özgür Özel’i ayağa kaldırarak Kılıçdaroğlu’nu Genel başkanlıktan torunlarını büyütmeye gönderdi.
İşte bu saatten sonra CHP kendine geldi.
31 Mart 2024 seçimleri ile rüştünü ispat etti iktidara alternatif olduğunu da ortaya koydu.
Şu hale bakar mısınız dolar almış başını, benzin mazot fırlamış gidiyor, enflasyon canavarı insanları canından bezdiriyor birileri çıkmış hala itibardan tasarruf olmaz diyor.
Namaza bile 500 korumayla gidiyor.
Bunun adı İtibar oluyor!
15 uçakla geziyor…
Bunun adı İtibar oluyor.
Bayburt ve Kütahya gibi kullanılmayan havalimanları yapıyoruz üzerinden geçilmeyen köprüler yapıyoruz sonrada deli Dumrul gibi geçenden para alıyoruz, geçmeyenin de borcunu ödüyoruz!
Elimizdeki limanlar, Kâğıt fabrikaları, Şeker fabrikaları olmak üzere ne varsa satıyoruz 500 dönüm üzerine kurulu Çankaya Köşkü’nü kapatıp Beştepe’de 1100 odalı saray yapıyoruz. Bunlara CHP ses çıkartamıyor.
Çünkü halinden memnun gibi görünüyor, iktidar gibi bir düşüncesi yoktu.
Şimdi ise Özgür Özel Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti iktidara taşıyacak olan herkesin önünü açarım peşine koşarım, benim koltuk merakım yok diyor.
Bize de bu anlayışı teşekkür etmek kalıyor.
Ainesi iştir kişinin boş lafa bakmam ben!...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum