Yağmur da Engel Olamadı

Samsunlu hayvanseverler tüm şehri etkisi altına alan sağanak yağmura aldırış etmeden sokak hayvanlarını beslemek için seferber oldular.

Yağmur da Engel Olamadı
23 Mayıs 2021 - 20:34
Pandemi ve tam kapanma günlerinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmayan Canik Doğa Sporları Besleme Grubu'na sağanak yağmurda engel olamadı. Samsun'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış kentin birçok noktasında hayatı olumsuz etkilerken, hayvanseverler ise can dostlarına koştular. Canik Doğa Sporları Besleme Grubu, ekiple halinde birçok bölgede sokak hayvanlarını besledi.
Zorlu Şartlara Rağmen
Sokak hayvanlarının zorlu hava ve doğa şartlarında daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Dernek Başkanı Yasin Karaahmet, "Zorlu şartlarda sokak hayvanları çok zor günler geçiriyorlar. Biz de sürekli sokakları ve hayvanların yoğunlukta yaşadığı bölgeleri gezerek dostlarımızı besliyoruz. Sokak hayvanlarının elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalışıyoruz. Gün boyu devam eden sağanak yağmura rağmen bizlerle can dostlarımızı besleyen tüm hayvansever dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum