Vezirköprü Belediyesinde Çalışan İşçilerin Yüzleri Güldü

Vezirköprü Belediyesi Şirketinde vergi ve diğer kesintiler çıkarıldıktan sonra ele geçecek en düşük ücret net 12.500 TL olarak imza altına alındı.

Vezirköprü Belediyesinde Çalışan İşçilerin Yüzleri Güldü
21 Ocak 2023 - 16:33
Vezirköprü belediyesinde çalışan işçiler için yapılan sözleşmenin hizmet-iş sendikası üyelerine hayırlı bereketli olmasını temenni eden Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, “Belediye işçileri; ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışını benimsemiş, şehrimize ve ülkemize emekleriyle katma değerde bulunan büyük bir emek mücadelesi içerisindedir. Gece gündüz demeden, yorulmadan-usanmadan bu şehrin insanlarına hizmet götüren tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yüksek enflasyona karşı direndiğimiz şu günlerde emekçileri mağdur etmeyen Vezirköprü Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. HAK-İş’in olduğu yerde çözüm vardır, birlik vardır, kardeşlik vardır. Kardeşliğimiz daim olsun” dedi. Belediye başkanımıza çalışanlara göstermiş olduğu hassasiyetinden dolayı işçilerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise “Mesai arkadaşlarımıza belediyemizin imkânları doğrultusunda en iyi zammı vermek için elimizden geleni yaptık. İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Onlar; yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyor, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı ile aramızda çalışanlarımızın haklarını korumak adına imzalarını attığımız toplu iş sözleşmesinin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum“ şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum