Samsun AGD'den En Anlamlı Buluşma

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi, Baba Oğul katılımı ile Ortaokul öğrencileri için Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirdi.

Samsun AGD'den En Anlamlı Buluşma
21 Ocak 2023 - 16:36
Üç ayların manevi atmosferinde muhteşem bir katılım ile en anlamlı buluşmayı gerçekleştirdi. Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye Genelinde gerçekleştirilen Baba Oğul Sabah Namazı Buluşması muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi.
Samsun Anadolu Gençlik Derneği Şube Ortaokul Komisyonu Başkanı idris Yüce konuyla ile ilgili olarak şunları söyledi; “Namaz gözümün nurudur” diyen bir Peygamberin ümmeti olarak Okulların tatil olmasıyla birlikte Kış Etkinliklerinin startının vereceğimiz bu günlerde 3 ayların Arifesinde iken bu buluşma kardeşliğin en anlamlı buluşması; Baba ve oğulun en anlamlı buluşması oldu.
“Bir Baba evladına güzel ahlaktan daha güzel bir miras bırakmamıştır” diyen bir dinin müntesipleri olarak şiarımız, yarım asırdır önce ahlak ve maneviyat diyerek gece gündüz gençliğimizin yetişmesine vesile olmaktır.

Bu vesile ile Anadolu Gençlik Derneği Samsun şubesi olarak Ortaokul öğrencilerimiz için Kâşif Grupları; Lise öğrencilerimiz için Karavan Grupları ile çalışmalarımız devam ederken; 15 tatilde ise Ortaokul öğrencilerimiz için Kış etkinlikleri programı tüm ilçelerde yapılmak üzere hazırlıklarımız devam ediyor.
Baba Oğul Sabah Namazı Buluşmalarında tarihi camiler ve mekânlar seçilerek Gençlerimizi ecdadın mirası ile buluşturaraktarih şuurunu da vermeye çalışıyoruz.
Sabah Namazı Buluşmasının ardından hasbihal ve sonrasında ise katılımcılara sıcak çorba ikram edildi…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum