VALİ ŞAHİN BAYRAMLAŞMAYA ASKERLERDEN BAŞLADI

Vali İbrahim Şahin Ramazan Bayramı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nı ziyaret ederek, burada vatani görevini yapan askerlerimiz ve

VALİ ŞAHİN BAYRAMLAŞMAYA ASKERLERDEN BAŞLADI
17 Temmuz 2015 - 19:07
Vali İbrahim Şahin Ramazan Bayramı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nı ziyaret ederek, burada vatani görevini yapan askerlerimiz ve ilimizde görev yapan emniyet mensuplarının bayramını kutladı.
Vali İbrahim Şahin bayram ziyaretlerine ilk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek başladı. Vali Şahin burada vatani  görevini yapan askerlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.
İl Jandarma Komutanlığı'ndaki bayramlaşma töreninin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali İbrahim Şahin, burada görev yapan polislerimizin bayramını kutladı.
Vali Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde yaptığı konuşmasında, Sizler suç ve suçlularla mücadele ediyorsunuz. İlimizde yaşayan insanların huzur ve güvenini temin etmek için çalışıyorsunuz. Diğer kamu görevlileri bu bayram gününde aileleri ile bir arada bayramı geçirirken, sizler görevinizin başındasınız. Bu vesile ile sizleri tebrik ediyorum.
Ramazan ayını coşku ile yaşadık. Ramazan ayında  ilimizde suç oranı önemli bir ölçüde düştü. Fakat bununla beraber bayram tatili dolayısı ile trafik kazalarında bir artış meydana geldi. Ben trafik kurallarını uyulması gerektiğini her ortamda ifade ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bayram mesajlarında trafik kazalarına özellikle vurgu yapıyor.
Ben Samsun’da huzurlu bir ramazan  ve bayram geçirmemiz  için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum