Bayramı'nda Trabzon Kucaklaştı

Ramazan Bayramı münasebetiyle Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr

Bayramı'nda Trabzon Kucaklaştı
18 Temmuz 2015 - 10:34
Ramazan Bayramı münasebetiyle Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberindekilerle, Sülüklü Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaret ederek dua etti, şehit ailelerinin acılarını paylaştı.
Sabah saatlerinde Sülüklü Mezarlığı’na giden Vali Öz ve beraberindekiler, yapılan duanın ardından şehit mezarlarını tek tek gezerek mezarlara karanfil bıraktı. Şehit aileleriyle yakından ilgilenerek onların bayramlarını tebrik etti.
Vali ve eşi Rukiye Öz, Sevgi Evleri’nde kalan çocukları da unutmadı. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali, “Bu bayramda sizlerle bir arada olmak istedik. Sevgi Evlerimiz, çocuk evlerimiz bütün hizmet kurumlarımız kaliteli ve güzel. Sizlerin rahat etmeniz için gayret gösteriyoruz. Sizleri seviyoruz ve başarılı olmanızı istiyoruz. Önce birbirinizi çok sevin, sonra büyüklerinizi ve öğretmenlerinizi sevin. Bir sıkıntınız olduğu zaman her zaman yanınızda olacağız. Bütün imkânlarımız sizin için seferberdir. Bu vesileyle bayramınızı kutluyor, bütün güzelliklerin sizlerle olmasını diliyorum” dedi.
Huzurevi’ne giderek huzurevi sakinleriyle kucaklaşan Vali Öz ve eşi Rukiye Öz, yaşlılara karanfil verip bayramlarını tebrik etti.
Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Öz, “Burada yöneticisiyle, çalışanıyla, huzurevi sakiniyle güzel bir aile ortamı oluştu. Sizleri mutlu gördükçe bizde mutlu oluyoruz. Bu bayramı sizinle paylaşmak istedik. Allah hepinize sağlık ve uzun ömür versin. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizleri çok seviyoruz ve bayramınızı tebrik ediyoruz” dedi.
Program Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen halkla bayramlaşma töreni ile son buldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum