Vali Dağlı'nın '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' Mesajı

Bugün, kahraman ecdadımızın vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşettiği Çanakkale Zaferinin 108’inci yıl dönümünü idrak etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz.

Vali Dağlı'nın '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' Mesajı
17 Mart 2023 - 20:18
Sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve Türk Milletinin kaderini değiştiren çok önemli bir başarı olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, aziz milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir destandır.
Vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan yedi düvele bu toprakların sahipsiz olmadığını göstererek, Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasına ve yeni bir devletin doğmasına vesile olan Çanakkale Zaferinin kahramanları olan şehitlerimiz ve gazilerimiz, devletimizin birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108’nci yıl dönümünde, bizlere bu vatanı canları pahasına müdafaa ederek emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimize Cenâb-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”
Ruhları şâd mekânları cennet olsun.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum