Usta Şair Behramoğlu, Kanal ATA'ya Konuk Oluyor

Dünyaca ünlü şair, yazar Ataol Behramoğlu, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde saat 21.00’de Kanal ATA ekranlarında yayınlanacak Eflatun Zamanlar programına konuk oluyor.

Usta Şair Behramoğlu, Kanal ATA'ya Konuk Oluyor
19 Mart 2021 - 11:33
Şiir ve müzik ziyafetinin yaşanacağı programın moderatörlüğünü İrfan Şen üstlenirken müzisyen Haluk Çetin de Behramoğlu’na eşlik edecek.
UNESCO tarafından, farkındalık yaratmak ve ulusal, evrensel, bölgesel şiir hareketlerine taze bir enerji sağlamak amacıyla 1999 yılında ilan edilen 21 Mart Dünya Şiir Günü, Atakum Belediyesi ve Kanal ATA iş birliğinde gerçekleştirilecek programda şiir dinletisi ve müzik ziyafetiyle kutlanacak.
Şiir ve Müzik Dinletisi
Usta şair, yazar, çevirmen ve edebiyatçı Ataol Behramoğlu’nun Kanal ATA ekranlarında 21 Mart Pazar günü saat 21.00’de konuk olacağı Eflatun Zamanlar programında müzisyen Haluk Çetin de gitarıyla Behramoğlu’nun şiirlerine eşlik edecek. Şiirleri, kitapları ve çevirileriyle Türk edebiyatına önemli eserler kazandıran Behramoğlu, şiirin dünyasını ve şiirlerini Kanal ATA izleyicilerine anlatacak. Moderatörlüğünü İrfan Şen’in üstleneceği program Kanal ATA’nın YouTube kanalında ve Atakum Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanacak.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum