ÜNİ-SAM'dan Taşçı'ya teşekkür

Köy okuluna yardım amacıyla düzenledikleri kampanyaya destek olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştiren ÜNİ-SAM üyesi gençler, “Gerçek bir Samsunsporlu olduğunu bildi

ÜNİ-SAM'dan Taşçı'ya teşekkür
13 Ocak 2015 - 20:02
Köy okuluna yardım amacıyla düzenledikleri kampanyaya destek olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştiren ÜNİ-SAM üyesi gençler, “Gerçek bir Samsunsporlu olduğunu bildiğimiz Başkan Taşçı’nın bu yaklaşımı herkese örnek olsun” dedi.

Sosyal medya hesaplarından geçtiğimiz hafta yardım çağrısında bulunarak belirledikleri bir köy okulu için destek arayan ÜNİ-SAM üyesi gençler, bu çağrılarına duyarsız kalmayarak ‘Çorbada benim de tuzum olsun’ mesajıyla karşılık veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘BAŞKANIN MESAJI KAMPANYAYI BÜYÜTTÜ’

Başkan Taşçı’nın attığı mesajın ardından kampanyalarının hız kazandığı belirten ÜNİ-SAM Başkanı Oğuzhan Çaku, “Biz bu kadar büyük bir kampanya haline gelmesini beklemiyorduk. Başkan Taşçı’nın destek mesajından sonra yardımlar çığ gibi arttı. Gerçek bir Samsunsporlu olduğunu bildiğimiz Başkan Taşçı’ya teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Duyarlılığının herkese örnek olmasını istiyoruz. Aldığımız destekle okulda birçok ihtiyacı giderdik, sadece öğrencilerin kışlık botları eksik kaldı. Bu eksiği de tamamladığımızda kampanyamızı başarıyla tamamlamış olacağız” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİN BOTU TAŞÇI’DAN

Samsunsporlu gençlerin kampanyasının örnek nitelikte olduğunu belirten Başkan Taşçı, “Sizleri kutluyorum. Çağrınıza duyarsız kalma şansım yok. İşin içerisinde ihtiyaç sahibi öğrenciler ve onlara yardım etmek isteyen Samsunsporlu gençlerimiz varsa bize de destek olmak düşer. Eksik kalan kışlık botları da ben karşılayacağım” dedi.

‘ORTAK HEYECAN SAMSUNSPOR’

Samsunspor'un şehrin ortak heyecanı olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kökeni nere olursa olsun, bu şehirde yaşayan herkesin ortak heyecanı Samsunspor’dur. Şansızlıklar yaşamış, talihsiz dönemler geçirmiş olabilir. Bize düşen bu süreçte takımımıza daha çok destek olmaktır. Hep beraber Samsunspor’u Süper Lig’e taşımamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum