Ufuk Hocada Durmak Yok!

Sinop Gerze Belediyespor’un Samsunlu antrenörü Ufuk Yetim boş durmuyor.

Ufuk Hocada Durmak Yok!
12 Ekim 2020 - 10:40
Başarılı hoca A takım antrenörlüğü için anlaşmasına rağmen altyapıda da idmanlara çıkıyor. A takım maçlarının belirsizliği sürdüğü bu süre içinde gençlere faydalı olmak için çalışıyor.  İyi Gençler Yetiştirmişler
Genç Antrenör Yetim ‘A takımımız da belirsizlik sürüyor, maçların oynanıp oynamayacağı belli değil, bu süreçte altyapımızdaki geçlere de bir faydamız olursa ne mutlu bize, altyapımızda gerçekten çok yetenekli gençler var. Gençlerimizi bu duruma kadar getiren hocalarımıza gerçekten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok disiplinli, karakter sahibi gençler yetiştirmişler, bizlerde elimizden geldiğince bir şeyler vermek istiyoruz’ dedi.
Güzel İşlere İmza Atacağız
Yetim; ‘İlçe gençliğine, Türk futboluna Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklı sporcu yetiştirmek istiyoruz. İnşallah güzel işler olacağına inanıyoruz. Hem A takımımızda, hem de altyapımızda, bizlere sürekli destek olan belediye başkanı sayın Cevat Şensoy Bey'e, kulüp başkanı Cengiz Topuz’a, genel kaptanımız Abdullah Oğuz’a, altyapı koordinatörümüz Hüseyin İmamoğlu'na, yılların malzemecisi Çetin Akbulut’a teşekkürlerimizi sunuyoruz' dedi.
Ufuk Yetim Kimdir?
1980 Samsun doğumlu olan Ufuk Yetim 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO) mezunu. 31 yıldır aktif olarak futbolun içinde. Amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Derebahçespor, Tekkeköy Belediyespor, Çarşambaspor, İlkadım Belediyespor, Atakum Belediyespor, Sivas Emniyetgücü ve Polis Milli takımının kaptanlığını yaptı. 10 kez de milli formayı giyme başarısını gösterdi. Aynı zamanda, Sivas Gürünşalspor ve Sivas Altınyaylasporu tarihinde ilk kez 1. Amatöre bir yılda taşıyan isim oldu. 
TUFAN İPEK
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum