Türkiye İçin Çok Çalışan Olacağız

Çok çalışacağız, durmayacağız ülkenin önüne duvar örmeye çalışanlarla her zaman mücadele edeceğiz.

Türkiye İçin Çok Çalışan Olacağız
04 Temmuz 2021 - 16:18
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde programlar gerçekleştirdi.
AK Parti İlçe Başkanlığını ve Vezirköprü Belediyesini ziyaretle programına başlayan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen projeler ve parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Halka en iyi hizmet noktasında buluşmalar gerçekleştiren Yılmaz, bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantısında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. İlçe gezisindeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde görüş ve öneriler dinlenirken, AK Parti bünyesinde görev almış ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri,  meclis üyeleriyle buluşuldu, eski belediye başkanları evlerinde ziyaret edildi.
Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, güçlü bir gönül birlikteliğinin sağlandığı AK Parti bünyesinde, herkesin büyük hedeflere odaklandığını söyledi.
Vezirköprü Belediyesi'nin ilçenin kalkınması, gelişimi ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Yılmaz, teşkilat üyelerinin özveri ile devam ettiği parti çalışmalarının büyük katkılar sağladığını kaydetti.
Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çıktığı büyük yolculukta, hedefe sağlam adımlarla koştuğunu belirten Yılmaz, "Bu süreçte her birimiz elimizi taşın altına koyarak katkı vermemiz gerekmektedir. Her bir kazanım ülkemizin, yavrularımızın geleceğine iyi bir yatırımdır. Rabbim, her birimize aziz halkımıza hizmet fırsatı verdi. Çok çalışacağız, durmayacağız ülkenin önüne duvar örmeye çalışanlarla her zaman mücadele edeceğiz. Biz kucaklayan, hizmet eden, el ele veren, Türkiye için çok çalışan olacağız" dedi.
Vezirköprü ilçesinin AK Parti'ye her zaman büyük destekler verdiğini anımsatan Yılmaz, ortaya koyulan büyük sevginin kendilerini her zaman onurlandırdığını, ilçenin daha da gelişimi noktasında önemli projelerin yürütüldüğünün de altını çizdi. Yılmaz, program sonunda şantiyeye uğrayarak Havza Vezirköprü arası bölünmüş yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Programda, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bektaş, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve teşkilat üyeleri hazır bulundu.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum