Efsaneler Çarşamba'da Buluştu

Çarşamba Belediyesi ile Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, Samsunspor’ ve Çarşambaspor'un efsane isimleri Çarşamba Adapark Suni çim sahada sevenleri ile bir araya geldi.

Efsaneler Çarşamba'da Buluştu
04 Temmuz 2021 - 16:22
Samsunspor ve Çarşambaspor'un Efsane isimlerin buluşup Adapark Suni çim sahada dostluk maçı ile karşı karşıya geldiği etkinlikte U19 Elit oyuncuları ve Çarşambaspor'un alt yapısında oynayan çocuklar efsane futbolculara merak ettikleri soruları yöneltti. Miniklerin ve gençlerin merak ettiği sorulara samimiyetle cevap veren efsaneler, etkinlik sonunda karşılaştıkları dostluk maçında ise seyircilerine heyecanlı dakikalar yaşattı
Misafirlerimize Hoş Geldiniz Diyorum
Düzenlenen programın çocuklar için çok önemli olduğunu aktaran ve bu vesile ile çocuklara güzel örnek olduklarını söyleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bugün Çarşambaspor'a, Samsunspor'a şehrimizin futbol kültürüne, bugüne gelmesine hizmet etmiş olan kıymetli büyüklerimiz, Çarşamba'da Çarşambaspor'un ev sahipliğinde misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bu tecrübe  paylaşımı,  örnek olarak, rol model olarak çok önemli bir faaliyet. Bu programı düzenleyen tüm herkese teşekkür ediyorum. Allah sağlığınızı, sıhhatinizi daim etsin. Samsun'un futboluna hizmet etmeyi her birinize nasip etsin. Çocuklarımıza hep örnek olun inşallah“ dedi
Ağrımaktan Dolayı Çok Gurur Duydum
Türkiye tarihine atkıda bulunan isimlerin bir arada olmalarından dolayı guru duyduğunu ifade eden Çarşambaspor Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Yıldırım, “En güzel şekilde Çarşambaspor'a kazandıran arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada Çarşambaspor'un ve Samsunspor'un emek vermiş tarihinde kulübün bu duruma gelmesinde emeği olan büyüklerimizi burada ağrımaktan dolayı çok gurur duydum.  İnşallah burada bulunan çocuklarımızla bizim önderliğimizde verdiğimiz emeklerde hem Samsunspor hem Çarşambaspor olarak ve Türkiye Futboluna da iyi çocuklar yetiştiririz. Türk futbol tarihinde gençlerimizin yerini almasında bizimde bir katkımız olur. Sizleri ağırlamaktan büyük sevinç ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Önemli Bir Buluşmaya İmza Attılar
Yapılan Dostluk maçına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner,  AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşambaspor Yönetim Kurul Başkanı Özkan Yıldırım, Çarşambaspor ve Samsunspor'un eski efsane oyuncuları, U19 takımı, Çarşambaspor alt yapı takımı ve Çarşambaspor ve Samsunspor sevenleri katılım sağladı.
Köksal ÖNER



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum