TÜRK KIZILAY'INDAN İKİNCİ ÖZEL SINIF ATAĞI

Türk Kızılay’ı tarafından özel çocuklar için başlattığı proje kapsamında Okullarda eğitim gören özel öğrencilerin daha iyi eğitim almaları için çalışmalar yapıyor

TÜRK KIZILAY'INDAN İKİNCİ ÖZEL SINIF ATAĞI
09 Nisan 2018 - 21:39
Türk Kızılay’ı tarafından özel çocuklar için başlattığı proje kapsamında Okullarda eğitim gören özel öğrencilerin daha iyi eğitim almaları için çalışmalar yapıyor.
2016 yılında Genel Merkezin başlattığı çalışmaya Canik Kızılay Başkanlığı Canik te İçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde 6 okulda 6 özel sınıfın belirlenmesi sonucunda Genel Merkeze bildirildi. Yapılan yazışmalar neticesinde 100’uncu Yıl İlkokuluna özel sınıfı yapılarak teslim edildi. İkincisinde Fatih Ortaokulu’na yapılması için gerekli çalışmalar başlatıldı.
EĞİTİMİN YANINDAYIZ
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Genel Merkezimizin başlattığı proje kapsamında bizde ilçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek yapılacak sınıfları belirlenmiş ve kısa zamanda Genel Merkezimize bildirmiştik.100’uncu Yıl İlkokulunda Özel sınıfının yapımının ilkini gerçekleştirdik. Şu anda öğrenciler eğitim görmektedir. Bu çocuklarımız özel çocuklar onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şimdi kısmet olursa ikincisini Fatih Orta Okulunda gerçekleştireceğiz. Orta Okulda Okuyan yavrularımızda en kısa zamanda Özel Sınıflarına kavuşacaklardır” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum