KARADENİZ İLKOKULU SATRANÇTA YİNE ŞAŞIRTMADI...

Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda 03-05 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Minikler Satranç Turnuvası genel kategoride 103 takım, kızlar kategorisinde 22 takımın katılımıyla

KARADENİZ İLKOKULU SATRANÇTA YİNE ŞAŞIRTMADI...
09 Nisan 2018 - 21:41
Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda 03-05 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Minikler Satranç Turnuvası genel kategoride 103 takım, kızlar kategorisinde 22 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.
BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTILAR
Samsun’un İllkadım ilçesindeki Karadeniz İlkokulu kız takımları turnuvaya damgasını vurarak birincilik ve ikincilik kupalarını aldı. Böylece bu turnuva tarihinde eşine az rastlanan büyük bir başarıya imza atmış oldular. Takımların antrenörü Mustafa Ateş, “Genel kategoride yarışan sporcularımızın henüz 3’üncü sınıfta olmalarına rağmen, 4’ünzü sınıf öğrencilerinin de içinde olduğu 103 takımla yaptıkları mücadelede 7’inci ve 12’inci olmaları bence büyük bir başarıdır“ dedi.
MARKA OKULU HALİNE GELDİK
Okul müdürü Ali Fuat Türkyılmaz, “Öncelikle öğrencilerimizi kutluyor, bu başarılarından dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Satranç sporunda Karadeniz İlkokulunun artık Samsun genelinde marka okul haline geldi. Bundan dolayı, emeği geçen değerli öğretmenimiz Mustafa Ateş ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu Takımların kaptanları ise, önümüzdeki yıl daha çok çalışıp dereceye gireceklerine söz verdiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum