Türk Kızılay'ına Verilen Her Bir Kan Üç Can Kurtarıyor!

Eğitim Bir-Sen Çarşamba Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, “İlçemizde ve Ülkemizde kan bağışına çok ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bizlerde Eğitim Bir-Sen Çarşamba teşkilatı olarak farkındalık oluşturmak adına Türk Kızılay'ına bağısında bulunduk” dedi.

Türk Kızılay'ına Verilen Her Bir Kan Üç Can Kurtarıyor!
06 Aralık 2020 - 18:42
Kan ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırılması adına Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunduklarını vurgulayan Eğitim Bir-Sen Çarşamba Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, “Yönetim kurulu üyelerimizden Salih Altay, Hasan Sevinç, Mehmet Karakaş, Sinan Işıtan Muammer Küçükkazdal, Kazım Calap, Çarşamba Zübeyde Hanım Meydanında bir araya gelerek vatandaşlık görevimiz kan bağışlayarak hep birlikte yerine getirmenin mutluğunu yaşadık” dedi.
Şahsım ve Teşkilatım Adına Gönülden Teşekkür Ediyorum
Kan açıl değil her zaman ihtiyaç duyulduğu hatırlatan Eğitim Bir-Sen Çarşamba Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, “Pandemi döneminde Kan Merkezi'nde kan bağışında bulunulduk. Etkinliğe İlçe Yönetim Kurulumuz, okul müdürleri, iş yeri temsilcilerimizden müsait olanlar kan vererek destek oldular. Kendilerine şahsım ve teşkilatım adına gönülden teşekkür ediyorum. Kan vermek için gelip de yoğunluktan dolayı kan veremeyip geri dönen teşkilatımız mensubu ve gönüllü bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Bu vesileyle, duyarlı tüm insanlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum