Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy'u Onurlandıran Ziyaret!

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam’ın yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne Rektör Danışmanı olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy’a yeni görev yerinde hayırlı olsun ziyareti.

Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy'u Onurlandıran Ziyaret!
06 Aralık 2020 - 18:41
Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ile birlikte Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yaparken 2017 yılının Şubat ayında Samsun’a tayini çıktıktan sonara 2020 yılında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne Rektör Danışmanı olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy makamında ağırladı.
Vezirköprü’de Güzel Günlerim Geçti
Görev alınmaz verilir vurgusu yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy, “Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yaptığım süre içeresinde milli ve manevi duyulara değer veren, vatanına milletine sahip çıkarak, yolumuza dereken ilçemizdeki gençlerimizi Türk sporuna kazandırmayanda ihmal etmedik. Her zaman bu ilçede değerimiz vardır. Fırsat bulundukça kendilerini ziyaret ediyorum. Aynı istek ve arzularımla birlikte yeni göre yerimde çalışacağım. Beni ziyaret etiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. İadeyi ziyarete bulunacağım” diye konuştu
Her Taşın Altına Elini Koyan Müdürdür
Mesai arkadaşım olan Yener Aksoy gibi müdürümüzle birlikte çalışmanın mutluğunu yaşadıklarını aktaran Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde birlikte olduğumuz günler içerisinde güzel anlaşıyorduk. Bundan sonrada ikili ilişkilerimiz devam edecektir. Vezirköprü’ye vermiş oldu hizmetlerine bir yenisini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Danışmanı onararak, ekleyeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Yeni görev yerinde size başarılar diliyorum. Akabinde Salıpazarı ilçemizde bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Önemli Projelerin Altında İmzası Vardır
He konudan mükemmel bir müdür olduğunu vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “Gazeteci olarak Vezirköprü’ye gittiğim zaman uğradığımda Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürüz Sayın Yener Aksoy hep yeni projelerin peşinde olduğunu görüyordum. Bana göre proje üreten bir müdürün benim gözümde büyük yeri vardır. Ben bu vesileye Vezireler diyarına yapmış olduğu güzel hizmetlerinden guru duyurum ve başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy’un Öz Geçmişi
1980 yılında Ordu’da dünyaya gelen Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy, 2004 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005-2007 yılları arasında Vezirköprü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmen olarak görev yapmasının ardından, 2007-2017 yılları arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürü, Kulüp başkanlıkları, sosyal, sportif çeşitli kurul ve komisyonlarda görevler aldı. 2010-2012 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans, 2013-2017 yıllarında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Doktora öğrenimini tamamlayan Aksoy, 2017 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başladı. Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy, evli ve üç çocuk babasıdır.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum