TÜRFAD'DAN BOZKURT'A ZİYARET...

TÜRFAD, Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Kullukçu, ”As Başkan Ali Gürler ile Üyelerimizden  Murat Çaldırak ve Fuat Dilek ile birlikte Samsunda Çevik Kuvvet Şube Müdürü yapan ve Tokat Emni

TÜRFAD'DAN BOZKURT'A ZİYARET...
13 Şubat 2017 - 21:30
7- Boş kalıp haberTÜRFAD, Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Kullukçu, ”As Başkan Ali Gürler ile Üyelerimizden  Murat Çaldırak ve Fuat Dilek ile birlikte Samsunda Çevik Kuvvet Şube Müdürü yapan ve Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Musa Bozkurt’u Samsunspor –Sivasspor maçına giderken Tokat, ta ziyaret ettik” dedi.
ESKİ GÜNLERİMİZİ BİRLİKTE YÂD ETTİK
TÜRFAD, Samsun Şubesi Başkanı Gültekin Kullukçu,” Samsunda Çevik Kuvvet Şube Müdürü yapan ve Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Sayın Musa Bozkurt ile birlikte olduk. Eski günlerimizi yad ettik ve bizleri Tokat’a ağırlayan Sayın Müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diliyorum ve ayrıca kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
BENİ ZİYARET EDEREK ONURLANDIRDINIZ
Ziyaretinden dolayı teşekkür eden Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Bozkurt; ”Sizlerle birlikte Samsunda güzel günlerimiz oldu. Bu arada Samunspor‘un taraftarlarında unutamıyorum. Samsunu çok seviyorum dolu dolu günlerim geçti. Beni ziyaret ederek onurlandırdınız Samsun’a geldiğim zaman sizleri Dernek binasında sizleri ziyaret edeceğim“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum