TOKİ'den Türk Kızılay'ına Kan Bağışı

Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Kazanım Uzmanı Birkan Yaşar Batur, "Çarşamba TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımızdan Türk Kızılay'ımızın bu günlerde ihtiyacı olan kan bağışı kampanyasını düzenledik" dedi.

TOKİ'den Türk Kızılay'ına Kan Bağışı
26 Mayıs 2020 - 21:56
Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Aydın ve TOKİ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Şentürk’ün daveti üzerine kan bağışı kampanyası etkinliği düzenlediklerini ifade eden Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Kazanım Uzmanı Birkan Yaşar Batur," TOKİ sakinleri Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunarak, Böylece güzel bir programın altına imza attılar" dedi. 
Bizim Açımızda İyi Bir Sonuç
Kan açıl değil sürekli ihtiyaç olduğunu hatırlatan Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Mekezi Kazanım Uzmanı Birkan Yaşar Batur, “Ülkemizde yaşanan Covid19 salgınından dolayı kan bağışlarında azalma olmuştu ve bu düşüşte halkımızın Türk Kızılay’ının yanında olduğunu bir kez daha gördük. Bu etkinliğe bizi davet eden Başkanlarıma ve destek verenlere teşekkür ediyorum. Bu akşam burada toplam 81 ünite kan toplayarak iyi bir rakam yakaladık. Bunun gibi kan bağışı toplama etkinliklerimizde arttıracağız" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum