TEYYARE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Vira Bismillah Dedik, Yeniden Yola Koyulduk

TEYYARE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!
24 Nisan 2018 - 17:47
Vira Bismillah Dedik, Yeniden Yola Koyulduk.
Mali Müşavir Mehmet Teyyare, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Ak Dava'ya hizmet yolunda 10 aylık teşkilat çalışmalarımızın sıcaklığı üzerimizde iken, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde, AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI olarak çalışmalara başlamış bulunuyoruz.
Resmî adaylık başvurumuzu inşallah Yüksek Seçim Kurulunun açıklayacağı takvime göre yaparak, Saha'da bıraktığımız yerden yeniden çalışmalara başlayacağız inşallah.
Samsun'un gerçek sahiplerinin, kolaycılık ve avantacılık hastalığına bulaşmamış, mazlumu. garibi ve yetimi kendisi gibi gören, Ak Dava'ya hizmet aşkı ile yanıp tutuşan tüm dava arkadaşlarımızın desteğine talibiz. Tüm dava erlerinin bize sahip çıkmalarını bekliyoruz
Kimsesizlerin kimsesi, mazlumların ve yetimlerin sözcüsü olmak, Samsun'umuzu gerçekten iktidar nimetleri ile buluşturmak, başta yerli Otomobil Fabrikası, Yerli İlaç üretimi. Kaliteli mobilya ve tekstil sektörlerine merkezi hükümetin desteğini kazandırabilmek için, kimsesizlerin kimsesi olmak için, AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYI olmaya karar vermiş bulunuyorum. Mevlam hayırlı etsin.
Tüm kardeşlerimi ve dava arkadaşlarımızı saygı, sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum