MEHTERAN EKİBİ GÖNÜLLÜLERİ FETHETTİ

Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ,”Farkındalık yaratmak için farklı faaliyetler yapmaya devam ediyoruz” dedi

MEHTERAN EKİBİ GÖNÜLLÜLERİ FETHETTİ
25 Nisan 2018 - 10:36
Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ,”Farkındalık yaratmak için farklı faaliyetler yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Türk Kızılay’ı Kan alımı otobüsü Toptepe İlkokulu bahçesinde öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından kan alımı yapılırken Türk Kızılay Gönüllüsü bayanlar Türk Kızılay Çadırında bazlama yapılarak öğrencilere ve velilere ikram edildi. Yavuz Selim Mahallesi Mehteran ekibi gösteri yaparak öğrencilere görsel  bir şölen yaptılar. Geçmişten geleceğe mesaj verilirken çadırlarda bazlama ikramı ile mehtersen gösterisi ile faaliyetler tamamlandı.
KURULUŞUMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ
Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Türk Kızılay’ı olarak farklı faaliyetler yaparak  insanların gönülleri fethetmek istiyoruz. Bu maksatla gönüllü ekiplerimiz gençlik kolları ekiplerimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 150 Yılını kutlayacağımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının ardından kuruluşun adı da 1923 yılında “Türkiye Hilali Ahmer Cemiyeti” olarak değişti. 1935 yılında kurumun ismi “Türkiye Kızılay Cemiyeti” oldu. İsminin ilelebet yaşaması için mücadele veriyoruz. Yaptığımız faaliyetlere destek veren Türk Kızılay Gönüllülerine ve Yavuz Selim Mahallesi Mehteran ekibine ve Gençlik kollarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum