TEMA Vakfı'ndan 30. Yıl Etkinlikleri…

TEMA Vakfı Alaçam Yakakent İlçe Sorumlusu Sabiha Ergin TEMA Vakfı’nın 30. Yıl kuruluş etkinlikleri çerçevesinde Alaçam Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Alaçam Cumhuriyet İlkokulu ve esnafları ziyaret ederek 30.yıl afişlerini ve broşürlerini verdi.

TEMA Vakfı'ndan 30. Yıl Etkinlikleri…
03 Aralık 2022 - 19:58 - Güncelleme: 04 Aralık 2022 - 10:57

TEMA Vakfı 30. yaşını kutlamanın heyecanını yaşıyor ve bu önemli yılın anısına Türkiye’nin 7 bölgesinde “TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları” oluşturuluyor
TEMA Vakfı Salıpazarı İlçe sorumlusu Eda Yılmaz TEMA Vakfının 30. Yıl afişlerini Salıpazarı-Samsun otobüslerine ve duraklarına asılmasını sağlayıp, broşürleri dağıttı.
TEMA Vakfı Atakum İlçe Sorumlusu Habib Alan, TEMA Vakfı Canik Mahallesi Sorumlusu Özgür Ermiş, TEMA Vakfı Samsun İl Temsilci Yardımcısı Nagihan Çağlak Bay, TEMA Vakfı İl Temsilci Yardımcısı Bilsen Şahin TEMA Vakfı’nın 30. Yıl kutlama etkinlikleri içerinde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda stant açtı.
Özel Boğaziçi Koleji’ni ve Özel Eğitim Bilimleri Koleji’ni ziyaret ederek TEMA Vakfı’nın 30. yılını kutlayacağı canlı yayın broşürleri öğrencilere dağıttı.
Ev sahipliklerinden dolayı Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdiresi Nagihan Çağlak Bay’a, Özel Boğaziçi Koleji Müdiresi Görsev Türe’ye ve Özel Eğitim Bilimleri Koleji Genel Müdürü Davut Numanoğlu ‘na teşekkür ederiz. Ayrıca afiş ve broşürler uygun yerlere (esnaf, durak) asılması sağladı.
TEMA Vakfı İlkadım İlçe Sorumlusu Derya Keleş Korkmaz Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezinde 30.yıl broşürlerini dağıttı. İş birliği için kurum müdiresi Nafiye Akbulut’a gönüllü teşekkür belgesi verdi.
TEMA Vakfı Samsun Eğitim Koordinatörü Begüm Özdoğan ve TEMA Vakfı İlkadım İlçe Yönetim Ekibi Örgütlenmesinden Eğitimden Sorumlu Yardımcı Fatma Şentürk TEMA Vakfı’nın 30.yıl afişlerini dağıttı. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Berna Macit Çokgezen’e, Ortodonti Uzmanı Melis Kalkavan Erdoğan’a ve esnaflarımıza 30.yıl afişlerimiz dağıttı el broşürlerimiz bıraktı.
TEMA Vakfı Çiftlik Mahallesi Sorumlusu Ayten Ayrıç, Çiftlik Mahallesi esnaflarını ve mahalle muhtarlığını ziyaret ederek 30. Yıl afişlerimizi ve el broşürlerimizi dağıttı. Mahallesindeki tek tek gezip broşürleri duyuru panolarına, posta kutularına ve görebilecekleri yerlere astı.
TEMA Vakfı İlkadım İlçe Sorumlusu Derya Keleş Korkmaz ve Sosyal Medyadan Sorumlu Sevgi Minuz Çamlıyazı köyünde Kazım Özdemir İlkokulu öğrencileri ile hem TEMA Vakfının 30. yıl kutlamaları hakkında bilgi verip broşürleri dağıttı hem de meşe palamudu toplama ve dikimi yaptı.
Tepecik İlkokulunda öğrencilere TEMA Vakfı İlkadım İletişim ve Sosyal Medyadan Sorumlu Tubanur Şirin ve Etkinlik Sorumlusu Hüseyin Ertürk TEMA Vakfının 30. yıl kutlamaları hakkında bilgi verip broşürleri dağıttı.
TEMA Vakfı Samsun Eğitim Koordinatörü Begüm Özdoğan, TEMA Vakfı İlkadım İlçe Yönetim Ekibi Örgütlenmesinden Eğitimden Sorumlu Yardımcı Fatma ŞENTÜRK ve Kaynak Geliştirme sorumlusu Esma Sargın İlkadım Final Akademi Anadolu ve Fen Lisesinde 30.yıl kutlamaları kapsamında stand açtı. Okuldaki öğrencilere 30. Yıl el broşürleri dağıtıldı, bilgilendirme yapıldı. İlkadım Final Akademi Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Esra Şahinoğlu’na destekleri için gönüllü teşekkür belgesi verildi.
TEMA Vakfı Bafra İlçe Sorumluluğu, Bafra Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulunda Saadet Öztürk ve Şükran Öktem minik tema ile TEMA Vakfı’nın 30.yıl anısına fidan bağışlama kampanyasına destek çalışması yaptı.
TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’na fidan bağışı yapmak için tema.org.tr/30-yil-hatira-ormanları bölümünden ve tüm operatörlerden “Fidan” yazıp 3464’e SMS gönderebilirsiniz. Her mesaj 1 Fidan (1 SMS 30 TL)


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum