Reklam
Reklam
Reklam

LÖSEV'den Dünya Gönüllüler Günü Kutlaması

LÖSEV, lösemili ve kanser hastasına umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı. ‘Dünya Gönüllüler Günü’ kapsamında gönüllüleriyle birlikte Samsun North Point Hotel düzenlenen Gönüllü Çalıştayında buluştu.

Reklam
LÖSEV'den Dünya Gönüllüler Günü Kutlaması
03 Aralık 2022 - 20:16
Reklam
LÖSEV, 25 yıldır Türkiye genelinde 67 binden fazla lösemi kanser hastasına ve ailelerine maddi-manevi destekler iletirken çocukları yaşama bağlıyor. Bu denli önemli ve kutsal görevi, bir sivil toplum kuruluşu olarak, tamamen gönüllü kişiler ve hayırsever Türk halkının destekleri ile gerçekleştiriyor. Bu anlamlı çabalar lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukların yüzünde birer gülümseme, tedavilerinde hızlı ilerlemeler olarak yansıyor. Her yıl 5 Aralık, gönüllü çalışmaları ve faydalarını duyurmak, gönüllülük bilincini arttırmak amacıyla Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor. LÖSEV tarafından bu yıl Dünya Gönüllüler Günü kapsamından Samsun North Point Hotel’de düzenlenen Gönüllü Çalıştayına 100 LÖSEV gönüllüsü katıldı. Gönüllüler gün boyu düzenlenen eğitimlerle farkındalık kazanırken canlı müzik, dans etkinlikleri ile keyifli dakikalar geçirirdi.
LÖSEV’de Herkesin Yapabileceği Bir Şeyler Mutlaka Var!

Türkiye genelinde 6 milyondan fazla gönüllüsüyle en çok gönüllü üyeye sahip STK olan LÖSEV herkesi gönüllü olmaya davet ediyor. İlkokuldan üniversiteye kurumlardan emeklilere kadar LÖSEV’de herkesin lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukları yaşama bağlamak için yapabileceği bir şeyler var. LÖSEV, destek olmak isteyen her yaştan gönüllü için farklı projeler sunuyor. LÖSEV’e gönüllü olmak çok kolay. www.losev.org.tr adresinden gönüllü kayıt formu doldurulabileceği gibi 0362 999 16 04 numaralı telefondan da kayıt olunabiliyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum