Telatar'dan Hayvan Pazarı Açıklaması!...

Diyarbakır İli Hani İlçesi Dereli Mahallesine HAYVAN PAZARI, yapımı Samsun Büyük şehir Belediyesinden!

Telatar'dan Hayvan Pazarı Açıklaması!...
18 Ağustos 2021 - 18:48
CHP İlkadım İlçe Başkan İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, yaptığı açıklamada; Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ihale ilanından anlaşılıyor ki; Hani ilçesine yapılacak 12.110 m2’lik  “Hayvan Satış Yeri” teklifleri 10 Eylül 2021 tarihinde açılacak.
Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Sn. Atilla Tekcan’ın açıklamasına göre ‘’Hani İlçesine Hayvan Satış Yeri, Çermik ilçesine park yapılması için 7 Milyon TL harcanacak.’’
Üstelik Büyükşehir meclisinde CHP ve İYİ Parti meclis Üyelerinin itirazlarına rağmen bu ihale yapılıyor. Kredi çekerek Samsun daha da borçlandırılıyor, başka bir ile o ilin Büyükşehir belediyesinin veya Bakanlığın yapması gereken işi Samsun Büyükşehir Belediyesi yapıyor.
Borç şampiyonu olarak bilinen Samsun Büyükşehir Belediyesi, kendi şehrinde modern bir mezbahane yokken başka bir il-ilçe için ihale yapıyor. Akıl alır gibi değil!
Büyükşehir Belediye Başkanı yanlış işlere imza atmaya devam ediyor. Samsun’un alt yapısı yapılmadan başka bir şehir için böyle bir ihale yapılmasını Samsun kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum