Reklam
Reklam
Reklam

TBMM'de Samsun Rüzgârı

Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetim kurulu üyeleri TBMM’de Samsun rüzgârı estirdi.

Reklam
TBMM'de Samsun Rüzgârı
25 Aralık 2022 - 15:39
Reklam
Samsunlu milletvekillerini ziyaret eden Genel Başkan Nuri Seven önderliğindeki yönetim kurulunu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da makamında ağırladı.
TBMM’de Samsun Rüzgârı
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan Nuri Seven, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ataseven, Ayhan Onaran, Bilal Coşkun ve Alper Can Alper, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Samsunlu milletvekillerini ziyaret ettiler. Başkentte bulunan meclis binasında İYİ Parti Grup başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’la fikir alışverişinde bulunan Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, hediyelerini takdim etti.
Tek Konu Samsun Oldu
Genel Başkan Nuri Seven ve yönetim kurulu üyelerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da makamında ağırladı. Samsunla ilgili konuşulan görüşmenin sonunda Seven, Kılıçdaroğlu’na kırmızı beyaz renklerden oluşan kravat hediye etti. Mecliste yapılan görüşmelerde sadece Samsun’un geleceği ve menfaatleri ile ilgili olduğunu belirten Genel Başkan Nuri Seven, “Samsun için herkesle irtibat kurarak, güzel ilimizin gelişmesi için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesi isterim. Bizleri ağırlayan Samsunlu siyasetçilerimizi teşekkür ederiz” diye konuştu.
Bekir Keleş’e Ziyaret
Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetim kurulu üyeleri, başkentte ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü Mevzuat İnceleme ve Yayın Daire Başkanı Samsunlu Bekir Keleş’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki makamında ziyaret etti. Keleş’e, hediyesi takdim edilirken çalışmalarında başarı dilendi.
Öncel Başarı Diledi
Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Sayın Feridun Öncel de unutulmadı. Türkiye genelinde ve yurt dışında şube başkanlıkları bulunan MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetim kuruluna çalışmalarında başarı diledi.
Gurur Duyuyoruz
Öte yandan Samsunlu olan Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erden ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever’i, Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetimi makamlarında ziyaret ederek hediyelerini verdiler. Genel Başkan Nuri Seven, önemli sendikaların genel başkanlarının Samsunlu olmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum