TAZE BALIK, UCUZ FİYAT

Samsun Büyükşehir Belediyesi Balık Evi Samsun halkına taze ve lezzetli balık sunuyor

TAZE BALIK, UCUZ FİYAT
04 Kasım 2015 - 19:31
Samsun Büyükşehir Belediyesi Balık Evi Samsun halkına taze ve lezzetli balık sunuyor.
Karadeniz’in vazgeçilmez besin kaynaklarından birisi olan balık, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve işletilen Balık Evi’nde hem taze hem de ucuz olarak vatandaşlarla buluşuyor.
Balık sezonunun açılmasının ardından, Karadenizlilerin vazgeçilmezi olan hamsi, ızgara ve tavada boy göstermeye başladı. Samsun’da birçok vatandaşın tercih ettiği Samsun Büyükşehir Belediyesi Balık Evi’nde günde 300 kilo taze balık pişirilerek, kaliteli bir servis ile vatandaşların sofralarına sunuluyor.
Balıkların taze ve temiz olması, fiyatların uygun olması dolayısıyla birçok Samsunlunun balık denilince aklına gelen ilk yer olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Balık Evi’nde istediğiniz türde balığı uygun fiyatlarla bulmanız mümkün.
Samsun’da bir marka haline gelen Balık Evi, balık sevenlerin en uğrak mekânları arasında yer alıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 10 yıla yakın zamandır burada Samsun halkının taze balık temin etmelerini sağladıklarını belirterek, “Tesisimizi yaklaşık 10 yıl önce yaptık. O günden günümüze kadar yüzbinlerce Samsunlu kardeşimiz burayı ziyaret etti, misafirlerini ağırladı. Burası bir marka haline geldi. Samsun’da balık denilince akla ilk gelen mekânlar arasında yerini aldı. Balıkçı esnafımız buradaki tezgâhlarında taze balıklarını sergiliyor. Vatandaşımız istediği balığı alıp, tesisimizin orta kısmındaki restoranda belediyemiz personeli tarafından pişirterek afiyetle yiyor. Balık Evi’ne gelen müşterilerin buradan memnun bir şekilde ayrılmaları bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen hizmetin, diğer balık restoranlarına göre fiyat bakımından uygun olması vatandaşın burayı tercih etmesini sağlıyor. Her geçen yıl müşteri portföyünün arttığı tesiste müşterilerin memnuniyeti ön planda tutuluyor.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum