ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşekkür ziyaretlerinin üçüncü durağı Lâdik’te yaptığı konuşmada; “Artık görevimizi aldık ve şimdi hizmet zamanı

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
04 Kasım 2015 - 19:33
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşekkür ziyaretlerinin üçüncü durağı Lâdik’te yaptığı konuşmada; “Artık görevimizi aldık ve şimdi hizmet zamanı.”  Diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve il teşkilat yöneticilerinin katıldığı teşekkür gezisinin üçüncü durağı Lâdik İlçesi oldu.

Lâdik Göl Tesislerinde bir araya gelen Lâdiklilere seslenen Başkan Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinde elde edilen güzel başarıda katkısı bulunan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları kaydetti; “Ama asıl teşekkür edilmesi gereken ve daha ötesinde teşekkür edilmesi gereken, bu teveccühü göstermiş, bu büyük feraseti ortaya koymuş olan halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Artık görevimizi aldık ve şimdi hizmet zamanı. Bize yüklenen bu büyük sorumluluğu yerine getirmek için biraz daha fazla sorumluluk taşıyan bir bilinçle geleceğe dönük hizmetlerimizi yapmamız gerektiğini algıladık. Ben sorumluluklarımı bu yönde aldım ve seçim sonuçlarını bu yönde okudum. Bu sorumluluk bilinci içerisinde hep beraber el ele tutuşup, kendi içimizdeki küçük sorunları bir kenara bırakarak ve içimizdeki küçük de olsa kavga ve çatışmalardan halkımızın haz etmediğini düşünerek, hepinize teşekkür ediyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum