Reklam
Reklam
Reklam

TARD'ın Samsun Buluşması OMÜ'de Gerçekleştirildi

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Karadeniz Şubesi’nin düzenlediği ‘Asistan Eğitim Toplantısı’ Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Reklam
TARD'ın Samsun Buluşması OMÜ'de Gerçekleştirildi
30 Mayıs 2023 - 19:13
Reklam
OMÜ Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenen programa; TARD Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem ve TARD Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, TARD Karadeniz Şube Başkanı Prof. Dr. Elif Bengi Şener, OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, şubeye bağlı çeşitli illerden 82 Anesteziyoloji asistanı, onlara refakat eden hocaları ve konuşmacılarla birlikte 110 kişi katıldı.
Toplantı üç bilimsel oturumun ardından, TARD ve Karadeniz Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’nin eşliğinde asistanların sorunları, çözüm önerileri ve TARD'dan beklentilerinin konuşulduğu “Asistanlarımızı Dinliyoruz” oturumuyla devam etti.
Program sonunda Şube Başkanı Prof. Dr. Elif Bengi Şener, Samsun’dabirincisi düzenlenen bölgesel asistan eğitim toplantılarının gelenekselleşerek tekrarlanmasını ümit ettiklerini ve toplantıyı onurlandıran TARD Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Program katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum