Reklam
Reklam
Reklam

Mahallelerimizin İçme Suyu Problemlerini Sona Erdiriyoruz

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 2023 yılı Olağan 1’inci Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Göreve geldiğim günden itibaren bu şehrin insanlarının en büyük sorunu olan yol ve içme suyu konusunu çözme noktasında önemli bir vizyon çizdik.

Reklam
Mahallelerimizin İçme Suyu Problemlerini Sona Erdiriyoruz
29 Mayıs 2023 - 18:44
Reklam
Bu çalışmalarda artık sona geldik. Söz verdiğimiz gibi mahallerimizin içme suyu problemini sona erdiriyor olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.
Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 2023 yılı Olağan 1’inci Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirildi. Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da yapılan toplantıda belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının açılış bölümünde konuşma yapan Başkan Demir, “Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2’inci tur seçiminde CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah hepimiz için, geleceğimiz için, ülkemiz için, nesillerimiz için hayırlı vesilelere vasıta kılsın İnşallah. Şunu da ifade edeyim; Türkiye artık dünyada çok önemli bir yere geldi. Bu seçim her halükârda neticeleri itibariyle hem Türkiye için hem de dünya için çok önemli olacak. Bu ülkenin geleceği emin ellerde. Kim ne derse desin halkın, milli iradenin verdiği karar doğrudur. Çok güzel bir seçimi geride bıraktık” diyerek sözlerine şöyle devam etti;
İçme Suyu Sıkıntısı Yaşanmayacak
“Göreve geldiğim günden itibaren bu şehrin insanlarının en büyük sorunu olan yol ve içme suyu konusunu çözme noktasında önemli bir vizyon çizdik. Ve bu çalışmalarda artık sona geldik. Söz verdiğimiz gibi mahallerimizin içme suyu problemini sona erdiriyor olmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu hizmet ile hemşehrilerimiz yüzyıllarca artık içme suyu sıkıntısı yaşamayacak.”
Samsun’dan Londra’ya Uzanır

SASKİ’nin 2022 yılı Faaliyet Raporu’nu Genel Kurula sunan SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık “Şehrimize yeni içme ve atıksu arıtma tesislerinin kazandırıldığı ve içme suyu olmayan birçok köye içme suyu temin edildiği, ilçe merkezlerinde yoğun altyapı çalışmalarına devam edildiği bir yılı geride bıraktık. Kurumumuz, bir taraftan ilçe merkezlerinin içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını yenilerken diğer taraftan ihtiyaç duyulan içme suyu ve atıksu arıtma tesislerini de hayata geçirmektedir. 2019 – 2022 döneminde 2 bin 678 km içme suyu, 361 km kanalizasyon ve 85 km yağmursuyu hattı inşa edilmiştir. Son 4 yılda yapılan altyapı hatlarının uzunluğu Samsun’dan Londra’ya ulaşmaktadır” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum