Sorunları Diyalogla Çözeceğiz

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi'nin ziyaret ettiği Ebu Bekir Ayrancı, "Sorunlarımız var. Bunları çözmek için karşılıklı saygıya, diyaloğa ihtiyacımız var. Bunu sağlayacağız" dedi.

Sorunları Diyalogla Çözeceğiz
18 Kasım 2022 - 15:02
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ebu Bekir Ayrancı'yı ziyaret etti. Ayrancı, yerel basında yaşanan her türlü sorunu karşılıklı diyalog içerisinde çözme gayretinde olacağını söyledi.
Çakır, 'Başarı' Diledi
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Dilber, Okan Aralan, Sedat Öksüzoğlu ve Harun Üstün ile birlikte geçtiğimiz günlerde Samsun'a atanan İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı'yı ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti ve, "Yeni görevinizde sizlere başarı diliyorum. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti olarak çalışmalarımıza destek vermeye hazırız" dedi.
İyi İlişkiler Kuracağız
Samsun'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, "Medya sektöründe sorunlar var mı, var. Bunları biliyoruz ve çözümü için çaba gösteriyoruz. Samsun'da da mevcut sorunları çözümü için çalışacağız. Basın sektöründeki tüm temsilcilerle karşılıkla diyalog ve iyi ilişkiler kurararak sorunların çözümüne çaba harcayacağız. Çözemediğimiz sorunları da neden çözemediğimizi birlikte istişare edeceğiz. Karşılıklı saygıya, oturup konuşmaya ihtiyacımız var" dedi.
Samsun Medyasının Özelliği
Bölge Müdürü Ayrancı ayrıca, Samsun'da güçlü bir yerel medya olduğunu bildiğini belirterek, "Samsun medyasının bir özelliği de ulusal medya haberlerini de yayınlıyor olması. Ulusal medyaya mal olmuş haberlerin Samsun'daki gazetelerde ve internet sitelerinde yer alıyor olmasını ilginç ve olumlu buldum" ifadelerini kullandı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum