Soner Arıca Fatsa'yı Coşturdu

Türk Pop Müziğinin sevilen sesi Soner Arıca Fatsa Belediyesi’nin düzenlediği konserde hayranlarını coşturdu.

Soner Arıca Fatsa'yı Coşturdu
24 Temmuz 2023 - 19:19
Fatsa Uzunkum kumsalına kurulan platformda sahne alan ünlü sanatçı sözlerini ve müziğini kendi yaptığı ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılına armağan ettiği özel klip yaptığı “Yüzüncü Yıl” isimli şarkıyı 100 kişilik Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu ile birlikte seslendirdi.
Pop Sanatçısı Soner Arıca’dan önce 100 kişilik Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu sahne aldı ve söyledikleri pop şarkıları ile kendilerini düzenleyen büyüklerine keyifli bir gece yaşattılar.
Devlerin Aşkı Şarkısı İle Sahneye Çıktı
Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu’ndan sonra sahneye sevilen şarkısı “Devlerin Aşkı Büyük Olur” şarkısı ile çıkan ünlü Pop sanatçısı Soner Arıca Fatsa’ya her geldiğinde çok farklı duygular yaşadığını söyledi. 2 saat sahnede kalan ve Neler Oluyor Hayatta, Deniz Gözlüm, Sen Giderken, Yüreğimi Ektim Seni, Vefasız, Adın Bahardı, Derbeder, Gözbebeğim, Bu Mu Sevda şarkılarını hemşerileri eşliğinde seslendiren Soner Arıca sahnede yaptığı konuşmada, “Her yerde konserlerim coşkulu oluyor ama Fatsa'ya kendi memleketime geldiğim zaman daha da farklı oluyor. Bu gece tüm kariyerimin en özel anlarından birini yaşıyorum. O yüzden başta çok sevdiğim Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar  emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bir sanatçının sayısız konserleri olur, çok özel konserleri olur ama benim en güzel konserlerim doğup büyüdüğüm Fatsa’da oluyor” dedi.  
Yoğun Talep Üzerine Soner Kardeşimizi Getirdik
Pop sanatçısı Soner Arıca’ya gecenin anısına çiçek vermek üzere Kaymakam Avni Kula ile birlikte sahneye gelen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada , “Pandemi sonrası geçen yıl ilk defa Çınar Festivali yapmıştık. O zaman efsane isim olan Soner Arıca'yı getirmiştik. Bu yılın başlarında 11 ilimizde çok büyük bir felaket yaşadık. Onun sonrasında Çınar Festivali'ne ara verme kararı aldık. Ben bu deprem felaketinde çok hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum ama halkımızdan gelen yoğun talep üzerine ve Soner Arıca'yı özleminizden kaynaklı tekrar getirme kararı aldık. Soner Arıca Fatsa'da sahneye çıkıyorsa Fatsa gençlik ve Çocuk korosu da sahnede her zaman yerini alır. Gençlik ve Çocuk Koromuzda bu gece muhteşem bir konser verdi, onlara da teşekkür ederim” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum