Reklam
Reklam
Reklam

Son Kez Çok Ciddi Bir Şekilde Uyarıyorum!

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Selen Gülhan Çam, Hakkında basında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Reklam
Son Kez Çok Ciddi Bir Şekilde Uyarıyorum!
08 Ocak 2020 - 17:20
Reklam
Av. Selen Gülhan Çam açıklamasında; Dün itibari ile Atakum Belediye Başkanı Sayın Av. Cemil Deveci Bey ve şahsımı hedef alan bir haberin servis edildiğini üzülerek öğrendim ve gördüm. Yapılan habere cevabi hakkımı kullanmak, haberin ne kadar saygısızca yapıldığını, hem şahsımı hem temsil ettiğim makamı hem Atakum Belediyesi ve Başkanını ve her şeyden önemlisi Kurmuş olduğumuz Millet İttifakına gönül vermiş binlerce insanı töhmet altında bırakan bu haber için açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur.
Sevgili Atakumlular, Değerli Hemşehrilerim, Büyük bir Özveri ve inançla kazandığımız seçimden sonra Belediye Başkanımız Sayın Av. Cemil Deveci, belediyenin düştüğü zor durumu incelemek ve yönetmek için bildiği ve güvendiği kişiler olan iki ilçe başkanını (şahsımı ve o dönemki CHP Atakum İlçe Başkanı Sayın Av. Ali İzzet Kavtelek beyefendiyi) yetkilendirdi.
Daha belediye devir teslim töreni sırasında, belediyeye gelen hacizleri, akla hayale sığmayan, vicdanlarda halen aklanmamış 37,5 tonluk et alımı gibi birçok yolsuzluk ve usulsüzlüğün kanunlardaki boşluklardan faydalanılarak yapıldığını gördük.  Görevimiz kurum avukatlığı değil, kadrolu personeli hiç değilim. Kanunlar ve belediye mevzuatının ilgili maddeleri gereği şahsıma hizmet alımı sözleşmesi yapılarak yetki verildi. Bu güne kadar da ATAKUM halkının paralarını hiç edenlere karşı görevimi layıkı ile yaptım. Yerime görevlendirilecek liyakat sahibi bir meslektaşım gelip dosyaların devir işlemini yapana kadar idarenin vekilliğine devam edeceğim.
Ancak şunun bilinmesini özellikle isterim ki, Millet İttifakının zaferini hazmedemeyen, fitne-fesat üretip hizipçilik yapanları son kez çok ciddi bir şekilde uyarıyorum. Atakum belediyesinde geçmiş dönemde yapılmış olan usulsüzlükleri ve yanlışlıkları gördüğünüz ve bildiğiniz halde sesini çıkartmayıp, gözleri kör olmuşlar etikten bahsedecek en son kişilersiniz! Atakum Belediye Başkanını siyasi olarak zayıflatmak için şahsımı ve temsil ettiğim İYİ Partiyi araç olarak kullandırtmam. Siyasi olarak yıpratmak ve güçsüzleştirmek için “Sinekten yağ çıkarmaya” çalışanlarla mücadelem son nefes, son nefere kadar olacaktır. Sizin paramparça ettiklerinizi toparlamaya çalışan insanlara dil uzatmaktan vazgeçin! Belediye Başkanımız Sayın Cemil Deveci’ye, şahsımı ve partimizi kullanarak saldırmak bize gönül, güven ve oy veren 50.000 kişiye saldırmak demektir.  Tarafımız millet yolu, hak yolu, hakikat yoludur. Eğer asıl amaç Sayın Cemil Deveci’yi yıpratmak ise bilinsin ki doğruları savunabilmek adına, atacağınız kurşunda silah değil hedef olmayı tercih ederiz. Kaldı ki ortada bir yanlış var ise, yanlışı yapan kim olursa olsun, doğruları yüksek ses ile dile getirmeyi herkesten çok daha iyi biliriz. İlkemiz, isteğimiz ve ittifakımız sizin küçük hesaplarınız ile zayıflatamayacak kadar güçlü ve büyüktür. Dürüst, liyakatli ve ilkeli siyasi anlayışımdan uzaklaşmayacağımı bilgilerinize Saygılarımla Arz ederim.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum