Sistem Benim İçin Çok Önemli!...

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gençlerbirliği galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sistem Benim İçin Çok Önemli!...
08 Ekim 2022 - 22:21 - Güncelleme: 16 Ekim 2022 - 02:06
Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Geçen hafta deplasmanda oynadık. Bu hafta taraftarla buluştuğum için çok heyecanlandım. Maçın büyük bölümünü üstün oynadık. İlk 30 dakikadaki oyun bizi cesaretlendirdi ve öne geçtik. Kazanmak çok önemli. Oyunumuzu daha da geliştirmemiz lazım. İlk 30 dakikadaki oyunu 90 dakikaya yaymamız gerekiyor. Geleli çok kısa zaman oldu. Oyuncularım tüm istediklerimizi yaptı. 8 şut çektik, 5’i kaleyi buldu. Rakibin şutu yok. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi.
Galibiyeti Samsunspor taraftarlarına ve ailesine armağan ettiğini belirten Hüseyin Eroğlu, “Bu galibiyeti Samsunspor taraftarına ve aileme armağan etmek istiyorum. Samsunspor’a gelmeden önce hazırlıklıydık. Savunmayı nerede yapacağınız çok önemli. Topu nerede karşılaşacağınız çok önemli. Oyunun ve oyuncunun gelişmesi benim için değerli. Samsunspor’un gelişmesi için çaba sarf ediyorum. Sistem benim için çok önemli. Oyuncu değil oyun üzerinden sistemi okumak önemli. 24 kişilik kadromuz var. Herkes bu takımın oyuncusu. Öyle bir takım yapacağız ki giren ve çıkan birbirini aratmayacak. Bu galibiyeti seri galibiyetlerle desteklememiz gerekiyor” diye konuştu.

       
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum