Şimdi Türk adaleti devrede…

Elin Atına Binen Tez İner Üç kıtaya hükmeden Osmanlı devletini bu topraklara hapsedenler… Yıkılmış bir devletten  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  Türkiye Cumhuriyetini kurunca

Şimdi Türk adaleti devrede…
04 Ekim 2016 - 17:53
Elin Atına Binen Tez İner

Üç kıtaya hükmeden Osmanlı devletini bu topraklara hapsedenler…
Yıkılmış bir devletten  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  Türkiye Cumhuriyetini kurunca adete şok oldular .!...
Bırakın savaş meydanlarını, Lozan anlaşmalarıyla masada bile Türk’ün büyük gücünü gören Siyonistler sürekli ülkemin içini karıştırmaya çalıştılar…
1960 ihtilali ile ekonomisi ters dönen, seçilmiş cumhurbaşkanı Celal Bayar müebbet hapse mahkûm edilirken, Başbakan Adnan Menderes ve yol arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu’yu Yassı ada mahkemelerinde idam edilerek ülkenin kalkınması tam 40 yıl geri getirilmiştir.
Cumhurbaşkanlığını her dönem emekli askerler ele geçirmiştir. Kuvvet komutanları hükümetlere yazdıkları muhtıralarla siyaseti askıya alarak ekonomiyi sekteye uğratırken ülkemin ekonomisi 20 yıl daha geri getirilmiş, anarşi hortlamış, ülkemin insanı sağcı solcu diye bölünürken bırakın şehirlerde mahallerimizde bile kurtarılmış bölgeler ilan edilmişti.
1980 ihtilaline haklı gerekçe hazırlarken ihtilali meşru kılınmıştır. Ben postalarla aynı salona girmem diyen eski adıyla AET yeni adıyla AB bizim Avrupa yolculuğumuzu sonlandırınca, askerler alil acele yeni anayasa yazdırıp 15 geçici madde ile kendileri de koruma zırhına bürünürken,  ihtilalcilerin başı Kenan Evren cumhurbaşkanı diğer dört kuvvet komutanı da cumhurbaşkanlığı konseyi üyesi olarak 7 yıl daha ülkenin başında oturdular!…
Benim ülkemin Başbakanı protokolde 7 sıraya düşerken (İngiltere kraliyet ailesinde kraliçeden sonra başbakan 2 sırada) benim ülkemde 7 sırada!???
Bu milletin %91,5’i bu anayasaya EVET demişti. İhtilalciler devletin koltuklarında devletin imkânlarını kullanarak zevki sefa içinde yaşarken, göstermelik yargılamanın ardından devlet töreniyle defin edilmişlerdir.
Bu arada PKK terör örgütünü kurduran Siyonistler Beka vadisinde özel kamplarda eğitim verip benim ülkeme saldırttılar. Benim insanımı katledip ülkemi bölmeye kalktılar.
1999 bölücü başı Abdullah Öcalan’ı paketleyip bize veren Siyonistler Bülent Ecevit’i de Feto’nun desteği ile iktidar yaptılar!...
Tabii bu arada Öcalan’ı bize veren Siyonistler Fetullah Gülen’i alarak Hizmet hareketini tüm dünyaya yaymaya çalıştılar…
Önce kuran kursları, arından dershaneler, ilk, orta, lise ve üniversiteler, bankalar, matbaalar, gazeteler, TV’ler kuran yer altına el atıp madenler işleten evlerimizin içine kadar girip eşya satan bu hareketin lideri Fetullah Gülen Siyonistlerin ABD’de kendisine tahsis ettiği çiftlikte yaşayan, etrafında hizmetkârları, şoförleri, bahçıvanları özel Doktorlarının kontrolünde Pensilvanya’da yaşayan Fetullah Gülen, görünüşteki mütevazı hayatıyla ekranlara milyonları doldurmayı başarmış.
Son 40 yılda iktidar edenlerin hepsine hükmetmiş, askeri okullara kadar girmiş, yargıya el atmış, adaleti ele geçirmek için sınav sorularını çaldılar. Buna karşı çıkan cumhuriyetçi, vatansever subayları, generalleri Balyoz ve Ergenekon davalarıyla hapsetmiş, onlara meydan okuyan Genelkurmay başkanı İlker Başbuğ’u terör örgütü kurmaktan müebbette mahkûm ettiler.
Fetullah örgütünün asıl amacı devleti tümüyle ele geçirmek, hatta monarşiyi ülkeme getirerek ülkemin başına 2018 Martında Humeyni gibi gelip oturmayı planlarken 17-25 olayıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşke çıkmasını engellemek istediler.
Bunu başaramayınca 15 Temmuz darbesiyle katletmek istediler. Emellerine ulaşamayan bu örgüt sokaklara dökülen milyonlarca insanı görünce ne olduğunu anlayamadan teslim olmaya başladılar veya yakalandılar.
Şimdi Türk adaleti devrede…
Herkes ettiğinin cezasını çekecek…
Başa gelen çekilirmiş…
Çekemem diyemezsiniz!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum