İYİ MÜCADELE ETİK VE SONU GETİREMEDİK

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grupta mücadele eden Çarşambaspor’un  Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik ve sonunu getiremedik” dedi

İYİ MÜCADELE ETİK VE SONU GETİREMEDİK
04 Ekim 2016 - 19:31
1Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grupta mücadele eden Çarşambaspor’un  Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik ve sonunu getiremedik” dedi.
BASİT HATALAR NEDENİ İLE YENİLDİK
Maça iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Yeni Amasyaspor’un karşısında ilk yarıda iyi mücadele ettik. Gol pozisyonları bulduk ve değerlendiremedik. Basit hatalar nedeni ile yediğimiz goller soncunda mağlup olduk. İlerleyen haftalar içinde bu hatalarımızı düzelteceğiz” diye konuştu.
HATALARIMIZI BU MAÇTA TEKRARLAMAYACAĞIZ
Salı günüden itibaren Turhalspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Durmuş, ”Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız. Yeni Amasyaspor maçındaki yaptığımız hataları bu maçta da tekrarlamayacağız. Taraftarlarımızı Turhalspor maçında yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum