SEVER VE AYRANCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Tacettin ve Büşra’nın mutlu günü Canik Belediyesi çalışanlarından Tacettin Sever, Büşra Ayrancı ile dünya evine girdi

SEVER VE AYRANCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
31 Temmuz 2014 - 20:46
Tacettin ve Büşra’nın mutlu günü

Canik Belediyesi çalışanlarından Tacettin Sever, Büşra Ayrancı ile dünya evine girdi. Çiftin nikâhını kıyan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

SEVER VE AYRANCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever’in oğlu ve Canik Belediyesi’nde harita teknikeri olarak çalışan Tacettin Sever, hayatını Büşra Ayrancı ile birleştirdi. Meşe Kültür Tesisleri’nde muhteşem bir düğünle dünya evine giren genç çift, mutluluğa yelken açtı. Düğüne Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, STK Temsilcileri, eş, dost, akraba ve mesai arkadaşları katıldı.

NİKÂHI BAŞKAN GENÇ KIYDI

Çiftin nikâh akdini gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Evlilik müessesinin iki temel taşının sevgi ve saygı olduğunu söyleyen Başkan Genç, ”Mutlu ve uzun ömürlü evliliklerin sırrı sevgi ve saygıda yatmakta. İnşallah bu düsturla vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz” dedi. Nikâh merasiminin ardından evlilik cüzdanını Büşra’ya veren Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, çifti tebrik etti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum