Sevdamız Samsun Platformu'ndan Millet bahçesi Açıklaması!

Sevdamız Samsun Platformu olarak hiçbir siyasi partinin veya siyasi bir kişinin arka bahçesi olmadık. Fakat konu Samsun’un değerlerine sahip çıkılması noktasında karşımızda hangi kuruluş veya hangi siyasi görüş olursa olsun tavrımız net olduğunun bilinmesini isteriz.

Sevdamız Samsun Platformu'ndan Millet bahçesi Açıklaması!
16 Ocak 2022 - 16:14
Sevdamız Samsun Platformu açıklamasının devamında; Samsun Büyükşehir Belediyesi meclisinden geçen Batı Park ve Doğu Park’la ilgili millet bahçesi statüsüne alınması kararının akıbetinin yetkililer tarafından açıklamasını bekliyoruz. Samsunspor tesislerinde içinde olduğu bu bölgelerdeki yapılar yıkılacak mı yıkılmayacak mı? Bu sorunun cevabı çok önemlidir. Samsun denilince insanların aklına ilk gelen iki şey 19 Mayıs Atatürk şehri olması ve Samsunspor dur.
Armasında Atatürk’ü taşıyan tek profesyonel kulüp olan Samsunspor’un tesislerinin alınan bu karar doğrultusunda yıkılması gündeme gelirse Samsun sevdalıları olarak değerimize sahip çıkılacağının bilinmesini isteriz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’i de Samsunspor konusunda hassasiyete davet ediyor ve bu şehri karşısına almamasını tavsiye ediyoruz.

Sevdamız Samsun Platformu Yönetim Kurulu
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum