Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e

AK Parti Samsun İl Başkanlığı çalışmalarını artırarak devam ediyor. Samsun için hız kesmeden yoğun bir çalışma programı uygulanırken Ocak ayı İl Koordinasyon Toplantısı, İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ve ardından "Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023'e" programı gerçekleştirildi.

Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e
16 Ocak 2022 - 16:11
Çok Önemli Toplantılar Yapıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla İl başkanlığında gerçekleştirilen Ocak-2022 İl Koordinasyon Toplantısında Samsun ile ilgili konuların yanı sıra parti çalışmaları da görüşüldü.
Çalışmalar Değerlendirildi
Daha sonra ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla şehir genelinde 2021de yapılan ve 2022 için planlanan hizmetlerin konuşulduğu istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Günün son programı ise çok anlamlıydı. "Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023'e"  buluşmasında ise, kuruluşundan bugüne Samsun teşkilatında il başkanı, ilçe başkanı ve belde başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanı olarak ve yine aynı kademelerde belediye başkanı olarak görev yapan isimlerle bir araya gelindi.
Her Şey Samsun İçini
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun için birlik ve beraberlik içerisinde tüm enerjileriyle çalıştıklarını belirterek, "Toplantılarımızda şehrimiz ile ilgili tüm konuları değerlendirdik. Tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Her belediye ve ilçe başkanlarımız ilçeleriyle alakalı çalışmalarını ve taleplerini dile getirdiler. Hep birlikte Samsun ve hemşehrilerimiz için ne yapılması gerekiyorsa hayata geçirmek için tüm kadrolarımızla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Kuruluştan Bugüne Buluşması
Samsun İl Teşkilatı'nın 2023'e çok güçlü şekilde yürüdüğünü ifade eden Başkan Ersan Aksu, düzenledikleri, "Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023'e"  programı ile ilgili ise "AK Parti, bugüne kadar hizmetlerle, yatırımlarla, atılımlarla milletimizin gönlünde yer edindiği gibi aynı zamanda gönül partisidir. Önceki dönemlerde partimize hizmet eden çok değerli dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. 2014'e kadar var olan belde düzeyinde başkan ve belediye başkanlarının da iştirak ettiği bu çok anlamlı buluşmaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz daha önce olduğu gibi yolumuza birlik beraberlik içerisinde devam ediyoruz.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023’e çok güçlü, kararlı ve inançlı şekilde emin adımlarla yürüyoruz" diye konuştu.
Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e..
Vefa buluşmasına katılan AK Parti Kurucu Samsun İl Başkanı  Mustafa Demir ile daha sonraki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Ali Akyüz,  Osman Çetinkaya,  Muharrem Göksel ve Hakan Karaduman da vefa buluşmasında   sahneye davet edilirken  Başkan Ersan Aksu, her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum