Sevdamız Samsun'dan Vali Dağlı'ya Ziyaret

Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti.

Sevdamız Samsun'dan Vali Dağlı'ya Ziyaret
01 Mart 2022 - 13:38
Vali Dağlı’ya, platformun çalışmaları hakkında bilgi veren genel başkan Nuri Seven, şu anda dört yıldır sürdürdükleri ‘Minikler Üşümesin’ projesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yönetim kurulu üyeleri ve yardım severlerin desteği ile şehir merkezine uzak olan köy okullarındaki çocuklara atkı, bere, polar ve bot götüreceklerini söyleyen Seven, Samsun sevdalısı nesiller yetiştirmek için en ücra köşelere ulaşmaları gerektiğinin farkında olduklarını söyledi. Onur Anıt’a yapılan hain saldırının ardından bu yıl içinde Samsun’a gelecek olan turist sayısının artacağına dikkat çeken başkan Nuri Seven, gelen turistlerin sadece anıtta fotoğraf çekinerek şehirden ayrılmamaları gerektiğini ve farklı yerlere yönlendirmek için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.
Vali Dağlı’dan Destek
Platformun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, platformun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Sevdamız Samsun Platformu’nun genç bir ekip ile başarılı işler gerçekleştirdiğini söyleyen Dağlı, tüm kurumların yapılan çalışmalarda her zaman Sevdamız Samsun’un yanında olacağını ifade etti. Vali Dağlı, ayrıca TEKNOFEST’in Samsun’da düzenleneceğini hatırlatarak, bunun iyi bir kazanım olduğunu söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum