Sevdamız Samsun'dan KADEF'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, KADEF Genel Başkanı Bayram Erişgin’e yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sevdamız Samsun'dan KADEF'e Hayırlı Olsun Ziyareti
19 Eylül 2022 - 13:25
Kozmopolit Bir Yapıya Döndü
Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Bayram Erişgin’e yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hemşeri derneklerinin birlik ve beraberlik için öneminin büyük olduğunu söyleyen Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsun aldığı göçlerden dolayı kozmopolit bir yapıya döndü. Bu nedenle şehirde mikro milliyetçilikten daha çok makro kardeşlik hareketi ile şehrimiz için başarılı çalışmalar yapılabilir” dedi.
Samsun Türkiye’nin En Güzeli
Samsun’un menfaatleri doğrultusunda her zaman hemşeri derneklerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Seven, “Samsun, hem konum hem de yaşam kalitesi açısından Türkiye’nin en güzel illerinden birisi. Şehrimizin hem yaşam kalitesini hem de istihdam sayısını arttıracak olan yatırımların çekilmesi lazım” diye konuştu. Erişgin, ziyaretten dolayı Sevdamız Samsun Platformu yönetim kuruluna teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum