Reklam
Reklam
Reklam

Sevdamız Samsun'dan Anlamlı Destek

Sevdamız Samsun Platformu yönetim kurulu, Canik Hayvanseverler Derneği’nin başlattığı ‘Bir kap su, bir kapak yemek’ kampanyasına destekte bulundu.

Reklam
Sevdamız Samsun'dan Anlamlı Destek
17 Ocak 2021 - 16:12
Reklam
Canik ilçesinde bulunan hayvan barınaklarındaki köpekler için mama desteği veren Sevdamız Samsun Platformu yönetim kurulu, Canik Hayvanseverler Derneği yönetim kurulu ile birlikte hayvanların bulunduğu barınağa giderek mamaları teslim etti.
Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Dili olmayan, derdini anlatamayan
Sokaklarda sahipsiz kalan tüm canlarına herkesin imkânları çerçevesinde destek olması gerekiyor. Bu nedenle Canik Hayvanseverler Derneği’ni yaptıklarını çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. Derneğin tüm yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Canik Hayvanseverler Derneği adına açıklama yapan Mehmet Çetir, “Canlarımızın her zaman desteğe ihtiyacı var. Biz Canik Hayvanseverler Derneği olarak elimizden geldiği kadar hepsine sahip çıkmaya, önlerine bir kap yemek bir kap su koymak için dört koldan çalışıyoruz. Bizlere destek olan kişiler var.
Fakat yeterli olmuyor. Bu canlarımız için herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Ayrıca
Kampanyamıza destek veren Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyelerine de ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum