Reklam
Reklam
Reklam

Ofis Bir-Sen'den Murat Turan'a Ziyaret

Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Basın Yayın ve Sosyal İşler Sekreteri Şefik Bulut, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan’ı ziyaret etti.

Reklam
Ofis Bir-Sen'den Murat Turan'a Ziyaret
17 Ocak 2021 - 16:03 - Güncelleme: 17 Ocak 2021 - 16:08
Reklam
Bu ziyarette; Sendikal çalışmalar ve  İlkadım İlçe Müdürlüğünde görevli sendika üyeleri hakkında kendisine bilgi verilirken, İlçe Müdürü Murat Turan da özellikle pandemi sürecinde memurların ortaya koyduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.
Kamuda çalışan işçilerin görev tanımları hususunda birçok kurumda büyük zafiyetler olduğuna dikkati çeken Ofis Bir-Sen Samsun İl başkanı Fevzi Gül şunları kaydetti; “kamu kurumlarımızda liyakat ön planda tutulması gerekirken maalesef bazı kurumlarımızda yönetmelikler dikkate alınmadan torpille görevlendirmeler yapılarak işçi personeller bir yerlere getiriliyor. Bunun sonucunda da birtakım sorunlar ortaya çıkıyor ve insanların genel anlamda sorun olduğu yerde ortak bir akılla hareket etmek ve hukuk yollarını işleterek haklarını aramak yerine, sonradan önüne engel olacak eylem, söylem ve ifadeler ile hem ilgili kuruma hem kendisine hem de çevresindekilere zarar verebilecek tutum ve davranış sergiliyor. Bu ve bunun gibi tutum davranışta bulunanlar devleti temsil noktasında yine çalıştığı kurumu küçük düşürebiliyor. Bu sebeple kamu da çalışan işçilerin görev tanımlarının yeniden gözden geçirilerek gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmektedir” dedi.
İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ziyaretleri nedeniyle Başkan Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum