Şehit Atakan Arslan'ın Ailesine Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan merhum polis memuru Atakan Arslan’ın ailesine taziye ziyareti yapıldı.

Şehit Atakan Arslan'ın Ailesine Taziye Ziyareti
05 Temmuz 2020 - 23:15 - Güncelleme: 05 Temmuz 2020 - 23:37
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan merhum polis memuru Atakan Arslan’ın ailesini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner’de ziyaret etti.
Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan merhum polis memuru Atakan Arslan’ın ailesini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner Samsun’un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’ndeki evini taziye ziyareti sırasında Samsun İli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk de eşlik etti. Şehidimiz merhum polis memuru Atakan Arslan’ın ruhuna bağışlanmak üzere Kuran-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı.
Her Zaman Kapımız Açık
Şehit olan merhum polis memuru Atakan Arslan’ın babası Ali Arslan’a şanlı Türk Bayrağımızı öperek takdim eden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, ”Şehitlerimizin geride bırakmış oldukları aileleri bize emanet. Kapımız ve telefonumuz her zaman sizlere açık olacak. Bu önemli günde bizimle birlikte olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner'e de teşekkür ediyorum” dedi. Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı da şehidimiz ailesine başsağlığı diledi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum