Reklam
Reklam
Reklam

Şeftali Fidanları Toprakla Buluştu

Geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen ve Karadeniz de bir ilk olma özelliği taşıyan Demirci Şeftali ve Kültür Şenliğinde dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Reklam
Şeftali Fidanları Toprakla Buluştu
03 Mart 2020 - 11:29
Reklam
Demirci Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman ÖZ tarafından üreticilere teslim edilen şeftali fidanları toprakla buluşturuldu. Demirci ve çevre köylerinde yetiştirilen şeftalinin aromasının ve lezzetinin çok iyi olduğunun altını çizen Başkan Öz, öncelikli hedeflerinin Mert ırmağı üzerinde bulunan şeftali bahçeleri sayısını artırmak olduğunu söyledi. Öz, gençliği üretime teşvik etmek istediklerini, Demirci Şeftalisinin ününü tüm yurda yaymak olduğunu sözlerine ekledi.
Samsun Valiliği başta olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi,  İlkadım Belediyesi, Tekkeköy Belediyesi, Canik Belediyesi, Samsun Ziraat Odasına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Süleyman Öz, “Yüzlerce kaliteli fidanı üreticilerimize teslim ettik. Dikim mevsimini yaşadığımız bu günlerde fidanların dikimine başladık” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum