Reklam
Reklam
Reklam

Şans Bizden Yana Değildi

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "İyi mücadele ettiğimiz bir maçta şans bizden yana değildi " dedi.

Reklam
Şans Bizden Yana Değildi
25 Kasım 2019 - 23:40
Reklam
TAHLİSİZ BİR MAÇ OYNADIK
Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşısında istenilen oyunu sergilemelerine rağmen sonuca ulaşamadıklarından yakınan Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "Karşılaşmanın ilk yarım saat içinde oyuncularımızdan Samet Bank ile Recep Yıldız’ın sakatlaması sonuncuda oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldım. Bu arada karşılaşmanın 45 inci dakikasında yediğimiz tahlisiz bir sonuncuda yenik duruma duştuk. İkinci yarıda işe atiğimiz golü maçımızı yöneten hakem tarafından geçersiz sayıldı. Maç sonrası rakip oyuncuları atığım golün geçerli olduğunu bana söylediler. Ben buna bir anlam vermiyorum" diye konuştu.
ÜÇ PUNI TELAFİ EDEÇEĞİZ
Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacakları Altınordu Belediyespor maçına hazırlanacaklarını dikkate alan Mavi Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara," Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşısında kaybettiniz üç puanı bu maçta telafi etmemiz gerekiyor. Bunun içinde iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu maçtan alacağımız galibiyeti taraflarımızla paylaşmak istiyoruz. Onlar bizim sahada 12’inci gücümüzdür.  Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçında sakatlanan Samet Bank ile Recep Yıldız’ın durumları çitti. Hafta sonunda beli olacak" ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum