Her Maç Bizim İçin Önemli

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Ünye 1957 spor maçınızda kayıpsız kazandık yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Her Maç Bizim İçin Önemli
25 Kasım 2019 - 23:32
GÜZEL BİR MAÇ OLDU
Kazandıkları 4-0’lik Ünye 1957 spor maçı değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Her hafta rakiplerimizi karşında iyi mücadele eden bir takım halindeyiz. Bu hafta sahamızda konuk ettiğimi rakibimize karşı iyi mücadele ettik. Atiğimiz güzel goller sonucunda galip gelmeyi başardık. Alina bu güzel galibiyetten oyuncularımı kutluyorum Çarşambasor’a gönül veren ve daima desteğini esirgemeyen 12 gücümüz olan taraftarlarımızda büyük desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
İYİ HAZIRLANACAĞIZ
Ünye 1957 spor maçının geride kaldığın ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Maç kazanarak iyi gidiyoruz. Hafta sonu deplaşmanda karşılaşacağımız Görelespor maçına bakıyoruz Bu önemli maçın hazırlıklarına başlayacağız. Her maçımızda önemsediğimiz gibi bu maçada iyi hazırlanmamız gerekiyor. Her maçta takımı yalnız bırakmayan cefakâr taraftarlarımızı yanımızda görmek itiyoruz ve kazanmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum