ŞANLIURFA'DAN ÇARŞAMBAYA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala ve Muhsine Anlı çifti görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi

ŞANLIURFA'DAN ÇARŞAMBAYA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
05 Eylül 2016 - 22:10
47- Boş kalıp haberÇarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala ve Muhsine Anlı çifti görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
Şanlıurfa'nın tanınmış Anlı aşiretinden Fatma- Sabri Anlı çiftinin kızları Muhsine Anlı ile Emine-Merhum ilçemizin tanınmış eski esnaflarından Necati Bala’nın oğulları Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Ayvacık Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Musa Bala, geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesine bağlı Kapköyü’nde gerçekleştirilen kına gecesi sonrasında hafta sonu Çarşamba Su Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile evlendiler.
Anlı ve Bala çiftinin Düğün merasimi öncesi Kına gecesi için geçtiğimiz hafta Çarşamba İlçesi’nden Şanlıurfa’ya giden Bala ailesi ve dostları Şanlıurfa ili Eyyübiye İlçe Belediyesi Nikâh Salonu’nda genç çiftin nikah merasimlerine tanık oldular. Urfa’da ki nikâh ve akşam da Küçük Kap köyünde gerçekleştirilen kına merasimine Çarşamba Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, Çarşamba Eski Marangozlar Odası Başkanı Kerim Dikkol, Çarşamba Kahveciler Odası Başkanı Erdal Çalışkan, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurhayat Şeker, Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Çarşamba Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyeleri Ertan Sağlam ve ailesi, Genel Sekreter Ali Kemal Totuk ve ailesinin yanı sıra çok sayıda aile yakınları genç çiftin mutlu gününe ortak oldu.
2ÇOK SAYIDA DAVETLİLER KATILDI
Gerçekleştirilen nikâh ve kına törenleri sonrasında Su Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Su Düğün salonuna girmeden önce Beyyenice Köyünden alınan gelin alma konvoyu sonrasında salona giren çifti için yoğun katılımın olduğu dikkatlerden kaçmadı. Düğün törenine katılan ve milletvekillerinin geleneği dışında katılan misafirlerle genç çifti tebrik etmek isteyen CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, sıra geldiğinde 1genç çifti kutlarken yaptığı konuşmasında, "Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.
Törene Vekil Zeybek'in yanı sıra Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, MHP İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Salıpazarı Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Hüseyin Şahin ve üyeleri ile birlikte İlçede bulunan Sivil Toplum Örgüt Başkan ve yöneticileri, Ayvacık Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkan ve yöneticileri, üyelerinin yanı sıra diğer siyasi parti temsilcileri, ilçede bulunan tüm Sivil Toplum Odaları Başkan ve yöneticileri, Çarşamba Minibüsçüler, Otobüsçüler Oda Başkan ve üyeleri yanı sıra Su düğün salonunu hınca hınç dolduran çok sayıda misafir ve davetlilerin yanı sıra dostları katıldı.
TELGRAFLA TEBRİK ETTİLER
Düğüne katılamayan ve telgrafla tebrik eden AK Parti Samsun Milletvekilleri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  Dr. Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı ve MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum