SAMULAŞ' TA İLETİŞİM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A

SAMULAŞ' TA İLETİŞİM EĞİTİMLERİ BAŞLADI
10 Kasım 2015 - 18:07
Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında teknik destek kapsamında Ekim ayı başında imzalanan "İletişim ve Takım Çalışması" eğitimleri başladı.

2010 yılından bu yana hafif raylı sistem, lastik tekerlekli araçlar, teleferik ve otopark hizmetleri ile Samsun’ a ve Samsun halkına hizmet veren Samulaş A.Ş., gerçekleştirilen bu proje ile ulaşım hizmet kalitesini arttırmak, kurumun halkla ilişkilerini güçlendirmek ve memnuniyeti arttırmak hedefleniyor.

09.11.2015 Pazartesi günü Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Konferans Salonunda başlayan ve Samulaş A.Ş.' de görev yapmakta olan tüm personeli kapsayan İletişim ve Takım Çalışması eğitimleri 4 ayrı gurubun kalıtımı ile 8 gün sürecek. İletişim ve takım çalışması eğitiminin yanı sıra, başarı ve motivasyon, empati, güçlü hafıza, öfke kontrolü, özgüven ve stres yönetimi konuları da ele alınacak.

Teknik Destek Kapsamında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından planlama süreçleri tamamlanan eğitimler Ajans K Sanat, Kişisel Gelişim Akademisi Kurucu ve Eğitmeni Kaan Uğur YÜCEKENT tarafından verilirken ilk gurubunda almış olduğu eğitime 86 kurum personeli katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum