SAMSUN'UN MARKASI AMİSOS CAFE-RESTAURANT

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerinden birisi olan ve Amisos Tepesi’nde yer alan Amisos Cafe Restaurant Samsun halkını lezzet ve kalite ile buluşturmaya devam ediyor

SAMSUN'UN MARKASI AMİSOS CAFE-RESTAURANT
23 Aralık 2015 - 19:40
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerinden birisi olan ve Amisos Tepesi’nde yer alan Amisos Cafe Restaurant Samsun halkını lezzet ve kalite ile buluşturmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları tıklım tıklım olan Amisos Cafe Restaurant manzarası, lezzeti ve uygun fiyatıyla Samsun’un vazgeçilmezi oldu.

[gallery ids="40961,40962,40963,40964,40965,40966"]
Kaliteli hizmeti ve güler yüzlü personeliyle her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan Amisos Cafe Restaurant, Samsun’a şehir dışından gelenlerinde uğramadan geçmediği sayılı yerler arasından yer alıyor. 250 kişilik kapasitesiyle Samsun’un büyük restoranları arasından yer alan restaurant’da, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak görev yapan 33 personel ziyaretçilerin tesisten memnun bir şekilde ayrılmaları için yoğun çaba sarf ediyor. Tesiste eksiklik olarak hissedilen ve hızlı bir şekilde yapımı gerçekleştirilen bebek bakım odası ve mescidin de faaliyete geçmesiyle birlikte tam donanımlı bir restaurant haline gelen Amisos Cafe Restaurant’da personelin eğitimlerine de büyük önem veriliyor. Personeller yemek ve işletmecilik adına düzenlenen eğitimlere düzenli olarak katılarak kendilerini geliştiriyor.
BU GÜZEL MANZARA EŞLİĞİNDE YEMEK YİYORLAR
Yılın her günü yoğun tempoyla çalıştıklarını belirten Amisos Cafe Restaurant Müdürü Sebahattin Ak, “Özellikle hafta sonları yoğun bir tempomuz oluyor. Mescidimizin ve bebek bakım odamızın yapılmasıyla birlikte müşterilerimizin ihtiyacını duyduğu her şeye cevap verebilir bir konuma geldik. Samsun’a gelen misafirlerin en az yüzde 90’ı burayı ziyaret ederek bu güzel manzara eşliğinde yemek yiyor ve memnun olarak ayrılıyor. Restaurantımızın özel tatlarından olan Amisos ve Çınarlık pidesi ziyaretçilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Misafirlerimiz yemeğin ardından, Büyükşehir Belediyemizce çevre düzenlemesi yapılan Amisos tepesi ve antik mezarları gezerek hem yediklerini sindirebiliyor hem de güzel bir gün geçiriyor. Ayrıca buraya teleferik aracılığı ile gelip gidilebilmesi de konuklarımıza cazip geliyor” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum