Başkan'dan Çocuklara Unutamayacağı Bir Karne Hediyesi

Eğlence dünyasının muhteşem şovu Yetenek Sirkini çocuklar ve aileleriyle buluşturan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak, karnelerini alan çocukları Yetenek Sirki ile ödüllendirdi.

Başkan'dan Çocuklara Unutamayacağı Bir Karne Hediyesi
23 Ocak 2023 - 17:08
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sömestr tatilinde öğrenciler için getirttiği yetenek sirkini ilginin çok yoğun olması nedeniyle bir kez daha getirterek çocukların ve ailelerinin seyrine sundu.
Katılımın oldukça yoğun olduğu Yetenek Sirkinde, cambaz Mithat, jonglör, akrobasi, sihirbaz, palyaço, tek tekerli bisiklet, ateş şov, rolla bolla, denge ve piton yılanı gösterileriyle izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı.
Çocukların Mutluluğuna Dünyalar Sığar
“Çocukların mutluluğu her şeye değer” diyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Bu sömestr tatilinde çocuklarımız sirk gösterisi ile ilk dönemin yorgunluğunu atsınlar istedik. Bu bağlamda daha önce ulusal kanallarda program yapmış yeteneğimizi yeniden şehrimize getirdik. Bu eğitim sürecinde çocuklarımız biraz yoruldu. Onların moral ve motivasyonlarını artırmak, evlatlarımıza güzel bir ara tatil yaşatmak amacıyla heyecan ve eğlence dolu çocuk şenliği düzenledik. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımız büyük ilgi gösterdi. Ben bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların yüzünü güldürmek bizlere mutluluk veriyor enerji veriyor” dedi.

İlk gün 3 seans olarak düzenlenen yetenek sirki 23 Ocak Salı(Yarın) günü de saat 13:00 saat 15.00 ve saat 17.00'de 3 seans daha sergilenecek.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum