SAMSUNSPOR LİGE NE KADAR HAZIR?

SAMSUNSPOR LİGE NE KADAR HAZIR? İstediği transferleri yapamayan Samsunspor dün Celil Sağır’ın jübile maçında Orduspor ile karşılaştı

25 Ağustos 2014 - 01:53
SAMSUNSPOR LİGE NE KADAR HAZIR?

İstediği transferleri yapamayan Samsunspor dün Celil Sağır’ın jübile maçında Orduspor ile karşılaştı.

Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmış Samsunlu, Samsunsporlu futbolcumuz Celil Sağır’a bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum.

Orduspor karşılaşmasından önce oynanan şöhretler karması maçını ilgiyle izledim. Yıllar önce Samsunspor ve Türk futbolunda iz bırakmış futbolcuları 19 Mayıs Stadyumunun çimlerinde tekrar izlemek güzeldi.

Samsunspor’ a gelecek olursak beklediğim gibi bir takımı sahada göremedim. Teknik direktör Erhan Altın’ın hala bazı oyuncuları deneme düşüncesinden dolayı ideal kadroyu sahaya sürmediğini gördük.

Musa Aydın, Canberk, Recep Niyaz ve Adilovic ilk onbirde yer aldığı zaman daha istekli bir Samsunspor’ u sahada görebileceğimizi düşünüyorum.

Yine de hedefe oynayacak bir takım oluşturulmak isteniyorsa en az orta sahaya takımın beyni olabilecek bir oyuncu, hücum hattına da bir golcü oyuncu takviyesi yapılması gerekmektedir.

Rakip Orduspor’ un maça sert başlamasına bir anlam veremedim.  Kendi kulüpleri içinde yaşadıkları sıkıntıların bu maça yansıdığını düşünüyorum. Bu doğru olmadı. Dostluk maçı diye hakemin bu sertliklerde sarı kart kullanmaması da diğer bir yanlıştı.

Taraftarımıza gelecek olursak tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Benim hatırladığım en sessiz geçen bir açılış maçlarından birisiydi.

Bilet fiyatlarının yüksek olması taraftarın stada gelmemesine neden oldu.

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile PTT 1. Liginin 2014-2014 sezonu başlayacak.  Samsunspor Cumartesi günü sahasında Giresunspor’u konuk edecek.

Lige galibiyetle başlamak önemli.

Hepimizin bildiği gibi Samsunspor taraftarı ile oynayan bir takım. Şu ana kadar satılan kombine bilet sayısı 150 civarında. Bu sayı Samsunspor için çok düşük.

Passolig kart uygulaması nedeni ile tüm Türkiye’ de kombine kart satışları bu seviyede.

Samsunspor adına satılan Passolig kart sayısı ise 2500 civarında. Bu sayının tamamının Samsunspor-Giresunspor maçına geleceğini düşünsek bile yine de yetersiz.

Giresunspor maçına kadar olan bir haftalık sürede bu sayının en az 10.000 olmasını bekliyorum.

Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi taraftarımızın Passolig kart alması gerekmektedir.

Ligin ilk maçında takımımızın yanında olalım.

Samsunspor’u Passolig’e kurban etmeyelim.

Hoşçakalın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum